Odchovaný rodiči či ručně dokrmený

Mníšek šedý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2022 10:00
NelcasZelvy

XXX.XXX.199.218

Dobrý den ráda bych se zeptala co je lepší koupit ručně dokrmené mládě anebo si koupit mládě dokrmené rodiči

11.8.2022 10:38
jarat

XXX.XXX.192.54

Na chov odchovaný rodiči, na ochočení ručně dokrmené.

11.8.2022 11:02
eli22

XXX.XXX.58.42

NelcasZelvy napsal(a):
Dobrý den ráda bych se zeptala co je lepší koupit ručně dokrmené mládě anebo si koupit mládě dokrmené rodiči

O jakého papouška by se jednalo? Já doporučuji koupit mládě odchované pod rodiči v domácím prostředí. Takto prodávám mláďata pyrur (doposud cca 60 kusu) a nikdo si ještě nestěžoval. Ochočení takového mláděte trvá pak od 3 do 10 dnů. Naopak pokud jsme musela dvě dokrmit, tak po roce si na ně noví majitelé stěžovali, že začínají štípat. Nevím, možná náhoda. To je moje zkušenost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2022 12:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

Za mě je lepší mladé odchované pod rodiči.

Běžně si u nás berou zájemci papoušky na mazlíčky od rodičů z voliér a do 7-14 dnů už je mají na ruce. Jedná se o mláďata, která jsou zvyklá už v budce na braní do ruky + pak na běžný pohyb kolem voliér a ve voliérách (na krmení otevírám dveře z krmných chodeb). Andulky a korely prodáváme měsíc po výletu, tj. věk 8-9 týdnů. Větší druhy odchází ve věku 12-16 týdnů.

Naopak mi už volalo hodně lidí o radu, co se týče chování papouška a v 90% to byla mláďata ručně dokrmená, na která přišla puberta a která dík dokrmení člověkem neměla žádný ostych začít štípat až do krve.

12.8.2022 14:10
eli22

XXX.XXX.58.42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Za mě je lepší mladé odchované pod rodiči.

Běžně si u nás berou zájemci papoušky na mazlíčky od rodičů z voliér a do 7-14 dnů už je mají na ruce. Jedná se o mláďata, která jsou zvyklá už v budce na braní do ruky + pak na běžný pohyb kolem voliér a ve voliérách (na krmení otevírám dveře z krmných chodeb). Andulky a korely prodáváme měsíc po výletu, tj. věk 8-9 týdnů. Větší druhy odchází ve věku 12-16 týdnů.

Naopak mi už volalo hodně lidí o radu, co se týče chování papouška a v 90% to byla mláďata ručně dokrmená, na která přišla puberta a která dík dokrmení člověkem neměla žádný ostych začít štípat až do krve.

Zkušenost máme stejnou, přesně tak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík