Mnišek šedý

Prodám Mníška šedého - Prodám páry, jednotlivce, štěpáky snow, ino-opalin ,...
1500 KčAnetttt
XXX.XXX.145.235
Dobrý den,
minulý týden jsme si domů přivezla ručně dokrmené mladé mniska. Jde hezky na přivolání na ruku, různé si po nás šplhá, ale docela často jakoby třepeta křídli a otvírá zobák. Nevím jestli to dělá jako že se mu u nás nelíbí a chce odletět a klovat a nebo má třeba hlad.
Moc děkuji
Anetttt
napsal(a):
Dobrý den,
minulý týden jsme si domů přivezla ručně dokrmené mladé mniska. Jde hezky na přivolání na ruku, různé si po nás šplhá, ale docela často jakoby třepeta křídli a otvírá zobák. Nevím jestli to dělá jako že se mu u nás nelíbí a chce odletět a klovat a nebo má třeba hlad.
Moc děkuji
Má hlad. Resp. chce krmit.
Anetttt
XXX.XXX.145.235
Aha, ale už ji normlane semínka. A dostává přesně tolik kolik nám poradil chovatel. Zkusím mu teda trošku přidat
Anetttt
XXX.XXX.145.235
Má 3 měsíce. Bylo nám řečeno že tak lžíce semínek denně. Skousime mu dávat i ovoce a zeleninu ale to vůbec nechce.
Anetttt
XXX.XXX.145.235
Anetttt
napsal(a):
Je to namíchané od chovatele. Převážně slunečnice a trošku prosa
Já si to myslela. Za normálních okolností rodiče krmí mládata tak do 2,5 až 3 měsíců. Pak se dává senegalské proso, proso zelené, červené, přidává se kardi, případně bílá slunečnice, do toho mrkev, tenhle by měl mít ještě vaječnou směs, atd. To co máte v té misce je pro mládě absolutně nevhodné. Vlastně je to nevhodné i pro dospělého mníška.
Anetttt
XXX.XXX.145.235
Moc děkuji. Takže ve zverimexu koupim tu vaječnou směs, a jak dlouho a kolik mu toho mám dávat? Kdy můžeme přejít jen na proso? Snažila jsem se hledat na internetu ale moc toho nebylo.
Anetttt
napsal(a):
Moc děkuji. Takže ve zverimexu koupim tu vaječnou směs, a jak dlouho a kolik mu toho mám dávat? Kdy můžeme přejít jen na proso? Snažila jsem se hledat na internetu ale moc toho nebylo.
Vaječnou si uděláte. Vejce natvrdo + nastrouhaná mrkev + strouhanka. Snad to bude zobat sám, když píšete, že zobe. K tomu senegal, nastrouhanou brokolici, kousek piškotu, jablíčko. To vám měl ten množitel dokrmovač říci. Že klepe hlavičkou (kvůli tomu i název queker parrot) znamená, že chce ještě krmit jako od rodičů. Toho "chovatele", co ho prodal a namíchal takové srajdy, co se týče stravy, bych nakopala někam.
Anetttt
XXX.XXX.25.125
Hrozně moc Vám děkuji za radu. A kolik mu té směsi mám asi dávat? A jak dlouho?
Anetttt
XXX.XXX.145.235
Ještě jednou moc děkuji, budu se řídit vaši řadou, a snad bude Mníšek v pohodě. Jinak je to totiž úžasná a už jde i krásné na přivolání