Andreq

XXX.XXX.38.21
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, asi před týdnem jsem si pořídila korelu ze zverimexu a zajímalo by mě jak si mám získat její důvěru (jak ji ochocit) ve zverimexu mi nebyli schopni říct ani jestli to je samička nebo sameček a ani kolik korele je. Tak předem děkuji za odpovědi.
Každá korela jde ochočit. Musíte pomalu získávat její důvěru. Menší pamlsek třeba kousek piškotu , jablka nebo mrkve. Hlavně ji nehonit po bytě to je konec. Mrkněte na YouTube tam je několik videí na toto téma. Teď ten zverimex , bohužel ale 90% co tam pracují tak většinou vědí starou belu hlavně že prodají a pokud ta korela nemá kroužek tak můžete jen hádat. Každopádně nechápu proč kupujte ve zverimexu a pak tu dáváte dotaz jak na to. Je tu i inzerce a několik desítek jen na korely kde nabízejí mláďat kroužkovaná a určitě za rozumnou cenu než ve zveráku a jistě by vám poradili jak na to.
Andreq

XXX.XXX.38.21
Všechny inzerce nebyli v mem okolí a neměla sem možnost se tam dostavit tak sem zašla do zverimexu. A bylo mi ji líto v takové malé klicce byla... Nemohla sem ji tam nechat 😊
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Andreq
napsal(a):
Všechny inzerce nebyli v mem okolí a neměla sem možnost se tam dostavit tak sem zašla do zverimexu. A bylo mi ji líto v takové malé klicce byla... Nemohla sem ji tam nechat 😊
Lítost nebývá vždy dobrý rádce-zvláště ne ta ve zverimexu.
Andreq
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, asi před týdnem jsem si pořídila korelu ze zverimexu a zajímalo by mě jak si mám získat její důvěru (jak ji ochocit) ve zverimexu mi nebyli schopni říct ani jestli to je samička nebo sameček a ani kolik korele je. Tak předem děkuji za odpovědi.
Andreq

XXX.XXX.38.21
Asi sem dávám dotaz na posledy.. Člověk se zeptá a kromě pár ochotným se vždy najde pár rypalu který místo rady, hledají chyby..👏👏
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Andreq
napsal(a):
Asi sem dávám dotaz na posledy.. Člověk se zeptá a kromě pár ochotným se vždy najde pár rypalu který místo rady, hledají chyby..👏👏
Člověk je tvor chybující a vy jste to potvrdila.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Člověk je tvor chybující a vy jste to potvrdila.
To máte pravdu, ale komentář od karety, že má paní nebo slečna IQ tykve je trochu přes čáru. Chyba to byla samozřejmě, ale komentovat to takovým stylem, rada žádná a jen urážka. Chybujem všichni a tohle spíš jen ukazuje charakter karety a nezbýva než dodat že IQ tykve tu někdo má, ale určitě to není tazatelka.
Pro Andreq nic si z toho nedělejte, hold jsou lidi kteří nemají žádnou úroveň.