Bystrican

XXX.XXX.144.235
Dobrý den,
má prosím někdo zkušenosti s koupí papoušků na burze v Přerově od Maďarů, kteří tam pravidelně prodávají vesměs papoušky rodů aratinga, tirika, Lori apod? Zrovna dnes tam měli i jednoho kakadu Inků a moc se mi líbili krásně sbarveni aratingove cervenohrdli...
Chci se jen informovat, jestli někdo od nich v minulosti něco již koupil a jak se jim s nimi daří... Zrovna dnes se tam jejich aratingove tmavohlavi nejevili zrovna v dobrém stavu.
Díky za info
Tomáš
Bystrican
napsal(a):
Dobrý den,
má prosím někdo zkušenosti s koupí papoušků na burze v Přerově od Maďarů, kteří tam pravidelně prodávají vesměs papoušky rodů aratinga, tirika, Lori apod? Zrovna dnes tam měli i jednoho kakadu Inků a moc se mi líbili krásně sbarveni aratingove cervenohrdli...
Chci se jen informovat, jestli někdo od nich v minulosti něco již koupil a jak se jim s nimi daří... Zrovna dnes se tam jejich aratingove tmavohlavi nejevili zrovna v dobrém stavu.
Díky za info
Tomáš
Máťe kontakt na Madara treba tel.dajťe vedeť.
Dobrý den,
v loni jsem si od zmíněného Maďara koupil samce turaka bělolícího a samce banánovce. Ptáky jsem kupoval v říjnu a měl jsem trochu strach z již chladnějšího počasí jelikož je mám ve venkovní volieře. Musím ale konstatovat že ptáci byli od začátku v pohodě a perfektně to zvládli na to že to byli mlaďoši.
Mirek