Zdravím chovatele kteří ještě vydrželi.
Co se poveze na burzu do Týniště dne 25.09.2022
Já bych mohl vzít , neofemy violety F2 mladé složit nepříbuzné páry,( vše pevný kroužek ,rok 2022, venkovní voliéra.)
šedozelné (pastel), přírodní a jednoho samce šedozelený starší padla samice.
Koupil bych samice šedozelené.Popřípadě výměna možná.
Dobrý den. Povezu papoušky zpěvavé , letošní kroužkovaný mláďata. Cena 500 za kus.
Křepelky činske letošní . Kohoutek 50 Kč za kus
Slepička 100 Kč za kus
Hrdličky loňska bílá holubička a letošní holoubě straka . Cena 75 kč za kus.
Tel. 704097893.
Mohu dovést do Týniště papoušek zpěvavý oranž rubino, kroužek r.22. 2x 1,0 a 1x 0,1 z venkovní voliéry. viz foto. tel. 722307786
Při zájmu mohu vzít 1,1 chovný penant Albino oranž dále 1,1 Albino oranž + Albino Rosela žlutohlava 2,2 letošní rodiče straky ,Modré rosely pestré a 2,0 papoušek nádherný skořice také letošní.
Můžu vzít rosely žlutobřiché 4,1 vše kroužkované rok 2022
mláďata od tří nepříbuzných párů. Možnost sestavení nepříbuzného páru.
Pěkná velká robustní samice oproti běžně nabízeným ( má DNA) .
Samci také velmi kvalitní.
Samice jen v nepříbuzném páru
Cena za samce bez DNA: 1500 Kč
Cena za nepříbuznou páru: 3750 Kč
Tel.724 102 107
Uživatel s deaktivovaným účtem

Po dohodě přivezu 0.1 rok 2019 Alex.malý violeta štěpačka ho.Cena dohodou.Tel.605150143
Mohu dovést letošní neofemy tyrkysové, kroužkované. 1ks letošní neofema rudoprsa opalina samice. tel 731563022
květen11

XXX.XXX.97.184
Karel1979
napsal(a):
Ceny ve výkupu neznám ale stačí vydržet do jara a potom se prodá daleko snaž.Nekdy je lepší si počkat. Ja mam na prodej také dost mladých a nikam nespěchám výkup je až tou poslední možnosti. Chovu zdar a hlavně vydržet Karel.
Nechovám nic co pán zmiňuje,ale vím že třeba u andul je každý den drahý ty toho sežerou ,že čekat na jaro se moc nevyplatí
Též by mě zajímali ceny výkupu (andulky, zbřičky, koryle a další co se vykupovalo), byť jim nic dávat neplánuji. Budu mít mladé andulky, nyní teprvé začínají zapeřovat, budou zelené. Jak jste si burzu užili a co za zajímavé druhy bylo k vidění? Bohužel jsem nemohla jet a tak plánuji až další Týniště zajet pro krmivo. Díky, chovu zdar :-)
supik99
napsal(a):
Též by mě zajímali ceny výkupu (andulky, zbřičky, koryle a další co se vykupovalo), byť jim nic dávat neplánuji. Budu mít mladé andulky, nyní teprvé začínají zapeřovat, budou zelené. Jak jste si burzu užili a co za zajímavé druhy bylo k vidění? Bohužel jsem nemohla jet a tak plánuji až další Týniště zajet pro krmivo. Díky, chovu zdar :-)
Za mě zajímavého nebylo nic, ani korely co jsem chtěl jsem nekoupil.
květen11

XXX.XXX.97.184
Honza12
napsal(a):
Za mě zajímavého nebylo nic, ani korely co jsem chtěl jsem nekoupil.
ted je nejlepší období nic nebylo myslíte jak , žádné zajímavé ptactvo?. díky
roman bucan
napsal(a):
Zdravim nema někdo kontakt na výkupaky co jezdi do Budějovic Pospíšil a nevim toho druhého jméno Kočanda nebo ňák tak
..........a je to tu bez vykupu kolaps v hale vystava alexandrov,roziely,spevavy bez zaujmu
.u vykupcov...fronty fronty a zas fronty .v NR a o 6 nik nevykupoval
...
vegh
napsal(a):
Už nemali čo vykupovať.a mali pluno nakupené aj za niské ceny.
.........nakupovat mali co len realita nebrali..........o 6h. stacilo veru zadarmo a v hufoch to tam davali tak nemrncat ked su ochotny to tam dat zadarmo a este v 20m frontach realita ---ide to totalne dole vodou na stoloch ziadny predaj vystava...realita. na burze v NR .krasny vecer
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
.........nakupovat mali co len realita nebrali..........o 6h. stacilo veru zadarmo a v hufoch to tam davali tak nemrncat ked su ochotny to tam dat zadarmo a este v 20m frontach realita ---ide to totalne dole vodou na stoloch ziadny predaj vystava...realita. na burze v NR .krasny vecer
Přesně tak, a když chce člověk něco pořádného, tak se to nedá sehnat. Obyčejná albino korela bez lysiny na hlavně tam nebyla ani jedna. O žlutých roselách ani nemluvě...
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
Samozrejne na stole boli koreli albini za 25-30 eur to nik nebral my sme mali 20-kusov po 20 eur boli preč.tak isto holubky diam.boli po 10-15 eur a Madari predávali po 5-eur.každy prejde a potom kupuje.toto plaťí.pre Nitru.