Neoféma bourek - kooperaci při odchovu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2022 11:53
eli22

XXX.XXX.58.42

Zdravím. Docela jsem byla překvapená při odchovu mladých. Před pár dny se mi líhly ve venkovní spíš kleci než voliéře, mladí bourci. U nás už je celkem dost zima ve dne i v noci. Ve voliérce byli rodiče a dva mladí z minulého hnízda. A starali se úplně všichni. Když byli venku staří, mláďata v budce zahřívali starší sourozenci, jeden nebo oba, prostě se střídali všichni. Nevěděla jsem, že to tak funguje. Dnes jsem tam nakoukla a pět krásných mladých.

24.9.2022 21:54
jana1150

XXX.XXX.160.46

Dobrý den, bourky mám již několik let a vždy je odchovávam stejně. Mlade nechávám i přes další hnízdění co nejdéle u rodičů. Letos poprvé stejný případ jako píše Eli. Řekla bych, že to dost pomohlo rodičům. Kdyby to tak fungovalo u všech 😉. Jj

25.9.2022 09:18
eli22

XXX.XXX.58.42

jana1150 napsal(a):
Dobrý den, bourky mám již několik let a vždy je odchovávam stejně. Mlade nechávám i přes další hnízdění co nejdéle u rodičů. Letos poprvé stejný případ jako píše Eli. Řekla bych, že to dost pomohlo rodičům. Kdyby to tak fungovalo u všech 😉. Jj

Zdravím, já na to koukala jako blázen. Nejvíce se angažoval tříměsíční sameček . Byla radost tu spolupráci pozorovat. Mají budku, kterou jsem jim nikdy nechtěla dát, protože je úplně miniaturní, menší než pro andulky, původně nouzovka, ale snad proto ji mají v oblibě. Jsou tam skoro ve dvou patrech. .

Přidejte reakci

Přidat smajlík