Alexandr veliký - nechce zeleninu ani ovoce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2022 10:08
Katydarkned

XXX.XXX.32.177

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, náš Lojza - téměř tříletý samec alexandra velkého přestal chtít ovoce a zeleninu, chce jen zrní. Měli jsme to nastavené tak, že dopoledne dostával ovoce a zeleninu a po obědě zrníčka. Ovoce a zeleninu teď jen vyhodí z misky nebo se jí ani nevšimne. Máme mu dávat od rána jen zrníčka? Nebo prostě nic?

Děkuji

Katka

1.11.2022 17:40
exotchov

XXX.XXX.168.151

Katydarkned napsal(a):
Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, náš Lojza - téměř tříletý samec alexandra velkého přestal chtít ovoce a zeleninu, chce jen zrní. Měli jsme to nastavené tak, že dopoledne dostával ovoce a zeleninu a po obědě zrníčka. Ovoce a zeleninu teď jen vyhodí z misky nebo se jí ani nevšimne. Máme mu dávat od rána jen zrníčka? Nebo prostě nic?

Děkuji

Katka

Zkusit muzete,moji amazoňané též nechtěli ovoce a zeleninu. nedostali zrni drive nez spotřebovali zmíněné

Neregistrovaný uživatel

1.11.2022 18:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Dávejte obojí, ať si Lojza sám vybere co mu zrovna chutná.

2.11.2022 05:52
exotchov

XXX.XXX.168.151

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dávejte obojí, ať si Lojza sám vybere co mu zrovna chutná.

Blbost.

2.11.2022 06:34
kareta

XXX.XXX.84.6

Spíš bych řekl, že Lojza je moc rozežranej. Dávejte nějakou dobu poloviční dávky zrní i ovoce se zeleninou. Bude si toho více vážit a sežere vše. A potřebuje více pohybu.

Neregistrovaný uživatel

2.11.2022 16:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

exotchov napsal(a):
Blbost.

Mohl by jste mi vysvětlit proč je můj příspěvek blbost??

2.11.2022 18:16
exotchov

XXX.XXX.168.151

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mohl by jste mi vysvětlit proč je můj příspěvek blbost??

Jestli ze bude cekat co si vybere ,tak bude brat jen to zrno. Chutnat mu bude jen zrno predevsim olejnata semena a zbytek jde stranou. Musi nastavit spravnou krmnou davku,ktera především obsahu ovoce a zeleninu. Snad jste pochopil,nic ve zlem.

9.11.2022 16:06
Katydarkned

XXX.XXX.48.166

Díky za radu. Ubraly jsme krmnou dávku a je to lepší. Už si ráno něco zobne. Jeden den jsme nechali jen odpoledne trošku zrní aby mu trošku vyhladlo a druhý den už si dal i salát. ☺️

Přidejte reakci

Přidat smajlík