Onischi

XXX.XXX.71.84
Dobrý večer jsou tady chovatelé japan hoso a nebo severních holanďanů kteří se podělí o zkušenostech. Velmi mě zaujaly
Onischi

XXX.XXX.71.84
Gloria děkuji za odpověď
Onischi

XXX.XXX.71.84
Prosím někde jsem zahlédl v diskusi asi něco o kanarech italských podobný holanďan s chocholkou může někdo dát odkaz na klub nebo stránky FB děkuji
Fiorino ..agi... v Čechách 1 pár bez odchovu v klubu nejsou nemam o tom informací.
Mám dotaz na zadavatele co vlastně chcete. Ptali jste se na severní Holanďané a nic teď se ptáte na další co vás zaujali chcete se zabývat PAP. Správy a a nic zatím nemá hlavu a patu ale mohu se mýlit za co se omlouvám.
Onischi

XXX.XXX.71.84
Děkuji za odpověď jak jsem psal po 30 letech jsem se vrátil na id k exotum a to p zpěvávy a chci vybudovat jednu místnost pro kanary tak hledám informace pro Gloria bylo by to spíše na SZ
Dobrý den chápu chov postavených kanaru není jednoduchý navrhoval bych skuste to z jednoduchyma plemeny. Pořizovací cena za agi nebo fiorina je od 200 eur za kus na horu co se týká holandanu tak kolem 50 eur kus ale vše závisí na kvalite. Je televize znát rodiče a na druhou stranu genetiku pro lepší sestavování páru aby ste docílit co největší kvalitu. Když odchovanec kanary ne všichni jsou top kvalita.ze zkušenosti z 15 dochovaných je 1-2 kusy top
Onischi

XXX.XXX.71.84
Děkuji za odpověď o chovu něco málo vím byl jsem chovatel holubů a nějaký čas i pozuzoval mám i chs JDrs
Zdravim,
Již 4 roky mam v chovu kanarky fiorino / padovano / raza espana. Je pravdou ze co se tyka chovatelu u nas v CR nesehnala jsem kontakt na nikoho. Kanari fiorino me zaujali na burze reggio emilia v roce 2018. Kde jsem zakoupila prvni par. Pote jsem na ne narazila nahodou u jednoho vykupce ptaku u nas v okoli ktery jezdi vykupovat na burzy do italie. Vsechny ostatni v mem chovu pochazi od nej. Pokud mate zajem muzete napsat do zprav rada se podelim o informace ktere mam :) par desitek chovatelu je v polsku :-) jinak vazne je potreba za hranice hlavne tedy do italie :-)
S pozdravem Hana :-)
Onischi

XXX.XXX.71.84
Moc děkuji p .Haně za odpověď jsem rád že se ozvala chovatelka Josef