Prodám

Prodám Pyruru červenobřichého - Prodám Pyrura Červenobřichý Perláta chovný...
1500 KčDobrý den, mám takový dotaz. Máme doma papouška pyruru cca stáří 10let. Během té doby normální stav. Až včera večer jakoby dostal nějaký záchvat. Nejdřív vylezl na svoji klec, kde po chvíli jakoby dostal křeč, zaklonil hlavu dozadu, prohýbal se v páteři a takto tam visel nějakou chvíli. Potom spadnul a zůstal ležet, všimli jsme si že mu z oka tekla krev oko má vypouklé, jakoby modřinu, druhé bylo v pořádku až teď večer jsem si všimla že se začíná též zalivat krvi.. Nežere, nepije, nešplha, nevydává žádné zvuky,jen stále spí. Když se probere tak sebou šklube po kleci, dělá jakoby kotouly a po zklidnění opět spí. Rychle dýchá, ale po zklidnění je dychání v klidu. Nevíte prosím o jakou nemoc by se mohlo jednat? Má normální žrádlo pro papoušky, rybí kost, minerály, dostává ovoce a i pitný režim měl . Děkuji Vejvodová
Nemoc
napsal(a):
Dobrý den, mám takový dotaz. Máme doma papouška pyruru cca stáří 10let. Během té doby normální stav. Až včera večer jakoby dostal nějaký záchvat. Nejdřív vylezl na svoji klec, kde po chvíli jakoby dostal křeč, zaklonil hlavu dozadu, prohýbal se v páteři a takto tam visel nějakou chvíli. Potom spadnul a zůstal ležet, všimli jsme si že mu z oka tekla krev oko má vypouklé, jakoby modřinu, druhé bylo v pořádku až teď večer jsem si všimla že se začíná též zalivat krvi.. Nežere, nepije, nešplha, nevydává žádné zvuky,jen stále spí. Když se probere tak sebou šklube po kleci, dělá jakoby kotouly a po zklidnění opět spí. Rychle dýchá, ale po zklidnění je dychání v klidu. Nevíte prosím o jakou nemoc by se mohlo jednat? Má normální žrádlo pro papoušky, rybí kost, minerály, dostává ovoce a i pitný režim měl . Děkuji Vejvodová
Tipoval bych ..iktus