Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2023 17:03
papousek 189

XXX.XXX.163.40

Straubing dobrý den,nevíte datum a čas,jestli bude,děkuji.

4.1.2023 06:37
1278

XXX.XXX.231.221

papousek 189 napsal(a):
Straubing dobrý den,nevíte datum a čas,jestli bude,děkuji.

Posílám odkaz na jejich stránky http://www.kleintierfreunde-straubing.de/Vogelmarkt/

4.1.2023 18:58
papousek 189

XXX.XXX.163.40

Děkuji.

5.1.2023 11:07
pavel55

XXX.XXX.120.40

Pamatuji burzy ve Straubingu před 20-30ti lety, to co bylo na podzim 2022 je pro chovatele papoušků
dle mého názoru už jen ztráta času, rok od roku méně chovatelů a mnohonásobně víc byrokracie, podívejte se na stránky pořadatele co všechno musíte jako prodejce papoušků z ČR dodržovat,
a když nedoržíte oni vás tam prostě nepustí, když vše zvládnete tak zjistíte že hodně druhů se prodává hůř a nebo za nižší ceny než u nás, protože chovatelů papoušků v Německu ubývá.
Pro chovatele kanárů, astrildů, pěnkavovitých a podobných je Straubing ok.

6.1.2023 19:39
glanz

XXX.XXX.235.236

pavel55 napsal(a):
Pamatuji burzy ve Straubingu před 20-30ti lety, to co bylo na podzim 2022 je pro chovatele papoušků
dle mého názoru už jen ztráta času, rok od roku méně chovatelů a mnohonásobně víc byrokracie, podívejte se na stránky pořadatele co všechno musíte jako prodejce papoušků z ČR dodržovat,
a když nedoržíte oni vás tam prostě nepustí, když vše zvládnete tak zjistíte že hodně druhů se prodává hůř a nebo za nižší ceny než u nás, protože chovatelů papoušků v Německu ubývá.
Pro chovatele kanárů, astrildů, pěnkavovitých a podobných je Straubing ok.

Pro mě nic neobvyklého.
Když jsem jezdil na tu velkou lednovou, kterou pořádá KZV, tyto papíry jsem měl připravené.
I s razítkem veterináře.
Tak že trochu práce navíc a můžete jet.

Samozřejmě nyní se řeší i nová směrnice EK.
Zelení dělají vše pro to, aby lidem znechutili život.

Přidejte reakci

Přidat smajlík