Venca3

XXX.XXX.3.204
gruchy77@pobox.sk
napsal(a):
........super cena .... ..treba chovat
Jeto jedno co davaji, mam to jako konicek . Necekam ze budu v plusu, mám do 10 paru . Hnízdí tri a mám radost jak se jim vede. Mam kanarkove,zebricky a ryzovniky. Jeto moje poteseni a cenu neresim. A kdybych to fin.nezvladl cesem tak budu mit klidne jen jeden par. Je smutne ze vedsinou zde padaj otazky co vykup jen ten vykup. Otom je chovatelstvi, Pokud si pamatuji drive sme jezdili na burzu abychom se sesli ,Popovidali si o chovech a kdyz se neco prodalo dobre. Kdyz ne tak sme síto vymenili mezi sebou a meli radost . Otom to ma bejt, to dnes uz je utopije.Tak rano honem v 5h at se stihne vykup.😢
Venca3

XXX.XXX.3.204
Veze někdo kanárkově ?
Horák lutino
napsal(a):
20 Kč a není to moc?
Budete se divit ale asi jo , na burze na Kladně jsem stál vedle výkupáka a lidi chodili a ptali se na andulky , odpověď za 10 korun nebo nechci a co myslíte?? byl tam sám jediný a lidi mu je tam dávali i za 10 korun a ja mu říkám to snad není možný a on mi odpověděl ale je. Přišel tam chlap z mnichem modrá mutace , otázka kolik jich máš? 6 kusu , ok po 300 je od tebe vezmu a co myslíte??? ja čekal odpověď něco o p..... ale šeredně jsem se spletl odpověď zněla tak si je vem :-( :-( pak tam chlap přinesl pyrury co se prodávajípo 3ooo kus a nechal mu tam chovný pár z jedným mládětem za 1000 kč a těch špeku tam bylo více smutné ale pravdivé
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nepoveze někdo samičku neofemy bourek rubino. Tel 731563022
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Horák lutino
napsal(a):
20 Kč a není to moc?
Dovolím si předložit příběh z burzy v UH když burzy byly na tržnici.Starší pán přišel nabídnout větší přenosku plnou andulek, výkupčík mu nabídl 20k za kus.Reakce-pán je vypustil a řekl mu ať si je pochytá a budou zadarmo.Je to dávno,ale u mne to je stále borec.
clok

XXX.XXX.57.161
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dovolím si předložit příběh z burzy v UH když burzy byly na tržnici.Starší pán přišel nabídnout větší přenosku plnou andulek, výkupčík mu nabídl 20k za kus.Reakce-pán je vypustil a řekl mu ať si je pochytá a budou zadarmo.Je to dávno,ale u mne to je stále borec.
Takove krasne mile stvoreni...a takto to oceni po 20 kc....chudata
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak teda nevím jestli je ten "chovatel" borec. Za ty ptáky, živé tvory, měl jako jejich chovatel zodpovědnost a pustit je ať venku pochcípají, tak to teda nevím nevím Očividně to byl jeden z těch co to dělají pro radost a ne pro zisk, jak se spousta taky "chovatelů" prezentuje.
atobajus
napsal(a):
Tak teda nevím jestli je ten "chovatel" borec. Za ty ptáky, živé tvory, měl jako jejich chovatel zodpovědnost a pustit je ať venku pochcípají, tak to teda nevím nevím Očividně to byl jeden z těch co to dělají pro radost a ne pro zisk, jak se spousta taky "chovatelů" prezentuje.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
atobajus
napsal(a):
Ten chovatel v tu dobu byl borec.To uplakávaní je úplně zbytečné, asi nemáte přehled co se děje z ptáky vykoupenými za pár šupů teď, ti si alespoň užili chvíli svobody.Jen tak mimochodem tomu pánovi vůbec nešlo o nějaký zisk- měl téměř 80 let a končil.Nevím kdo tady má kolik let,ale přeji vám aby jste se do podobné situace nedostali-i když je to v dnešní době velmi pravděpodobné.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ten kdo je ochotný v dnešní době dát andulku do výkupu za 20 Kč a ohání se tím, že on chová pro radost, proto mu na ceně nezáleží, tak si kladu otázku, jestli není dementní... Neuvědomuje si, že tímto přístupem dělá výkupcom otroka... Ale jestli mu nevadí dělat otroka je to jeho věc... proti gustu...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ten chovatel v tu dobu byl borec.To uplakávaní je úplně zbytečné, asi nemáte přehled co se děje z ptáky vykoupenými za pár šupů teď, ti si alespoň užili chvíli svobody.Jen tak mimochodem tomu pánovi vůbec nešlo o nějaký zisk- měl téměř 80 let a končil.Nevím kdo tady má kolik let,ale přeji vám aby jste se do podobné situace nedostali-i když je to v dnešní době velmi pravděpodobné.
Myslím že spousta těch ptáků se má líp než v těch špinavých a přecpaných přenoskách u "chovatelů" na stolech ve kterých měsíc co měsíc objíždějí burzy, samotná péče o ně doma, dle těch přenosek, asi taky nebude nic moc.
Naštěstí je tam i dost těch chovatelů kteří vědí jak zvířata prezentovat a jak se k nim chovat.
On ten výkupce podnikatel se o ty ptáky musí dobře postarat, protože musí ve zdraví přežít než se dostanou do cíle a vrátí se vložené finance i s výdělkem. Takže bych ty výkupce až tak nedémonizoval.
No a jestli vám platí za ptáky málo? Nikdo nikoho přece nenutí ať jim je dáte za cenu kterou vám nabízí.
Venca3

XXX.XXX.24.132
atobajus
napsal(a):
Myslím že spousta těch ptáků se má líp než v těch špinavých a přecpaných přenoskách u "chovatelů" na stolech ve kterých měsíc co měsíc objíždějí burzy, samotná péče o ně doma, dle těch přenosek, asi taky nebude nic moc.
Naštěstí je tam i dost těch chovatelů kteří vědí jak zvířata prezentovat a jak se k nim chovat.
On ten výkupce podnikatel se o ty ptáky musí dobře postarat, protože musí ve zdraví přežít než se dostanou do cíle a vrátí se vložené finance i s výdělkem. Takže bych ty výkupce až tak nedémonizoval.
No a jestli vám platí za ptáky málo? Nikdo nikoho přece nenutí ať jim je dáte za cenu kterou vám nabízí.
Zas tak se nestaraj, když přijedou na burzu a vklecich máj mrtvé ptáčky. Na vlasne oči, vykupči v Sobotce. Odstranil je po upozornění chlapů. Jinak pravda že chovatelé jezdí jak prasata , přepravky. Jednoduchá věc , od takovejch nekupuji.