Pap.červenokřídlý

Prodám Papouška červenokřídlého - Prodám pap.červenokřídlé 0,1 žlutá,0,1 sk...
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Papoušky nemám na chov, ale jen jako okrasné ptactvo, mám ve voliere samce královského, horského a nádherného....chtěla bych k nim přidat ještě samecka cervenokridleho, máte někdo zkušenost s touto kombinaci? Jen upřesňuji že samice přidávat nebudu ....dá se očekávat problém mezi samci i bez samicek ?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Michaela3112
napsal(a):
Papoušky nemám na chov, ale jen jako okrasné ptactvo, mám ve voliere samce královského, horského a nádherného....chtěla bych k nim přidat ještě samecka cervenokridleho, máte někdo zkušenost s touto kombinaci? Jen upřesňuji že samice přidávat nebudu ....dá se očekávat problém mezi samci i bez samicek ?
Hodně záleží na velikosti voliéry a počítejte s tím,až půjde osazenstvo do toku,že problémy určitě nastanou.Dejte foto voliéry ,nebo její rozměry-čím bude menší tím bude větší problém.
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Voliera je 3x2x1m
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Michaela3112
napsal(a):
Voliera je 3x2x1m
Naprosto nevyhovující pro váš záměr!!Rozměr pro jeden pár,nebo pro jednoho samce.
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Ok, tak přidávat už nic nebudu, případně je pak rozdělím, mám ještě rosely pár, ale ty jsou zvlášť ve svém.
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Děkuji, mě to totiž chovatelé taky říkali u kterých jsem kupovala jednotlive papousky
že by neměl být problém... ....navíc spolu vyrůstají od mláďat, jsou všichni kolem půl roku stáří.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Za nás je právě červenokřídlý nejvíc agresivní. Takže já bych zůstala u těch 3 (královák, horák a nádherný).
moluka
napsal(a):
XXX.XXX.128.2
Děkuji, mě to totiž chovatelé taky říkali u kterých jsem kupovala jednotlive papousky
že by neměl být problém... ....navíc spolu vyrůstají od mláďat, jsou všichni kolem půl roku stáří.
Pak by to už neměl být vůbec žádný problém.
Ale problem nastane az dospeji a budou se chtit parit,neni to jen u ptaku .
Mám ve voliéře 7x3x2 m 2,2 nádherné, 1,1 červenokřídlé, 1,1 horské a 3,3 královské. Králováci jsou rok 21,
takže ještě nehnízdili, ale ostatní páry hnízdí pravidelně a bez komplikací, šarvátek a vzájemného napadání. Mají dostatek budek, opticky oddělených větvemi smrku a borovice, tak na sebe nevidí a vše OK. Alespoň mí červenokřídlí ( rok 2016 ) jsou spíše obezřetnější, agresivitu jsem u nich nikdy nepozoroval. Králováci, ikdyž jen dvouletí, se všemi páry se snáší velmi dobře. Chce to jen prostor, hodně větví ať mají soukromí, klid a není v chovu problém. Jenže to nelze brát jako pravidlo a to proto, že žádný pták není stejný a tam, kde to funguje, jinde to může být naprosto odlišné.
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Ano, vaše fotky jsem již videla, máte to moc hezké, já mám menší volieru...