Rosela pestrá - sameček

Prodám Roselu pestrou - Prodám samečka rosely pestré, starý 2 roky. Celoroč...
800 KčMichaela3112
XXX.XXX.128.2
Dobrý den, brouzdám po YouTube a našla jsem minimálně 3 videa společného souziti rosel pestrých, pennantu, nádherných, zpěváků.....I s budkami a na poměrně hodně málem prostoru...jak je tohle možné, když všichni uvádí, jak jsou rosely agresivní? Přikládám foto z webu...těch volier jsem tam videla několik.....
Michaela3112
napsal(a):
Dobrý den, brouzdám po YouTube a našla jsem minimálně 3 videa společného souziti rosel pestrých, pennantu, nádherných, zpěváků.....I s budkami a na poměrně hodně málem prostoru...jak je tohle možné, když všichni uvádí, jak jsou rosely agresivní? Přikládám foto z webu...těch volier jsem tam videla několik.....
Je to blubosť.
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Tak snad nejsem slepá ne ????
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Říkám, že jsem viděla 3 různé voliery nebo spíš volierky....nic jen, mě zajimal názor druhých o nic nejde
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Michaela3112
napsal(a):
Tak snad nejsem slepá ne ????
Slepá nejste-zkuste si to ověřit v praxi a opravdu uvidíte.Ta videa je montáž pro natočení několika minut.Pokud provedete takovou sestavu,tak v období toku nastane masakr.To jsou zrovna druhy které se vyloženě nesnáší!
Michaela3112
XXX.XXX.128.2
Ja nemám v plánu nic takového zkoušet, teoreticky to taky vím...a prakticky bych to neriskovala, jen mě to překvapilo.
Michaela3112
napsal(a):
Zrovna druhy co se mezi sebou kříží.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
pitris185
napsal(a):
Zrovna druhy co se mezi sebou kříží.
Ano zrovna od těchto druhů byli pozorováni kříženci v přírodě což je známo,ale pokud budou v jedné voliéře dva páry a více od zmíněných druhů dopadne to tragicky, což je také známo.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
30jezedák
napsal(a):
Osobně jsem viděl v jedné volieře měl pán penanty rorely Žlutohlavy, pestrý dva páry, lutina a rubíny a v druhé měl 5 páru kotel s 5pary zpěváků a nic se mu nepralo prostě někdy to jde
Pokud měla voliéra rozměry 20x10x3 m tak by to možná šlo,ale z odchovem.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
30jezedák
napsal(a):
Budete se divit každa měla 3x3m a 50cm měl to nalepené na baráku pod střechou byl jsem tam pro bažanty asi před 10 lety a bylo to v Humpolci u pana Váni ten co býval často v televizi
Opravdu se nestačím divit-chtěl bych něco takového vidět.Těch 50cm je asi výška?
Viděl jsem poměrně malou voliéru, kde měl chovatel docela hodně párů různých druhů. Co si vzpomínám tak tam byli penanti, zpěváci, mniši, a další. Budky ve voliéře ... Nevím co odchoval a jestli mu to fungovalo pořád bez problémů. Záleží na povaze ptáků. Myslím si, že co může fungovat nějakou dobu, tak se může najednou zvrhnout a někteří ptáci se můžou pozabíjet i po letech. Já jsem měl páru penantů a v malé voliéře odchovali u nich holoubci diamantoví, zebřičky (ty měli dokonce hnízdo na zemi půl metru od misek se zrním). Pak jsem k nim dal kanáry, ale samec kanára byl velký frajer, tak přišel o nohu bohužel. Viděl jsem i voliéru 1 x 1 x asi 3 metry, ve které byl pár pestrých a pár penantů (hnízdily oba páry). Já bych to nezkoušel, bylo by mi líto poraněných nebo mrtvých ptáků, pokud by to nefungovalo ... Takové voliéry jsou výjímky a "nějak" to fungovat může. Asi bude plno podobných voliér, kde to nefungovalo, ale tím se nikdo nechlubí ...
30jezedák
napsal(a):
pokud dobře čtete co je napsáno tak to nemůže být výška ale šíře nevím kdo má střech přetaženou o tři metry
Pokud byste používal interpunkční znaménka, jestli teda víte co to je, tak by ty rozměry byly z textu patrné. A tím pádem byste nemusel kolegu napadat, že neumí číst.