Papoušek karmínový Samec

Prodám Papouška karmínového - Koupím 1,0 kroužek 2022 a starší ve 100% stav...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.14.54
Co je to za dotaz-máte takové papoušky a neznáte základní věci!
cefar
XXX.XXX.146.53
Na Josefa, Pepo, na Josefa
Uživatel s deaktivovaným účtem
damon
napsal(a):
Všem ptákům otevírám budky 19.3.na Josefa ,jak již bylo psáno.Přijde mi, že rod Alisterus se do toho moc nehrne u mne nasedají v květnu.
Není to jako u horských a rosel kterým stačí týden sluníčka a jdou do toku.
Ja to iste, kralovakov chovam celorocne vonku a budku maju otvorenu aj cez zimu, este sa mi nestalo ze by nasadali skorej. Sami sa vzdy rozhodnu koniec aprila alebo az v maji uz par rokov to takto funguje a bez najmensich problemov.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ja to iste, kralovakov chovam celorocne vonku a budku maju otvorenu aj cez zimu, este sa mi nestalo ze by nasadali skorej. Sami sa vzdy rozhodnu koniec aprila alebo az v maji uz par rokov to takto funguje a bez najmensich problemov.
Já sem letos Kakadu růžovým budky nezavřel.Jeste sem ani neodmontoval zimní lexany z voliér,nezačal dávat naklíčené zrní,když nepočítám asi jen 3x abych jim naklíčené zrní posypal vitamíny,nepouštěl umělou sprchu,vlastně na ně od podzimu nespadla ani kapka vody a i přes to všechno tam mají od úterý první vajíčko.Sam sem byl moc překvapený zvláště když je to defakto mladá pára která mi vloni poprvé zahnízdila a odchovala tři mláďata 👍