Po dohodě přivezu loňské rosely pestré:
1ks přírodního samce 500kč, 1ks lutino samici 700kč, 1ks červená samice 600kč. Nekroužkované.
Santi
napsal(a):
Určitě seženete...prodejce kroužků je tam téměř vždy.
Díky, koukal jsem k nim na stránky a budou tam :)
https://krouzkysas.cz/
Dobrý den. Po dohodě mohu přivézt Alexandr malý zelený 1.0 z venkovní voliéry , kroužkovaný rok 2022 červen.Pohlaví určeno testem DNA z krve. Cena 1300 -, . tč. 604878504
Runky

XXX.XXX.22.99
Zdravím vás. Prosim vás, neví nekdo o samici Alexandra čínského. Dvou a více letou. S možností prodeje v Týništi. Dekuju za odpověď.
Dobrý den,
mohu nabídnout neoféma modrohlavá 0,2 albino ( 1.000,-) , 0,1 lutino (800,-). Možnost případné výměny za jiné neofémy.
Koupím neof.modrohlavé 1,0 modrý(1F) ,1,0 skořice nejlépe štěpitelný na ino r.2022,připravené na sezonu. Za nabídky předem děkuji tel.603163470,kon.r@seznam.cz.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nepoveze někdo 0,1 bourka rubino. Tel 731563022
Zdravím můžu vzít nepříbuzný pár Mníšku. Samička modrá pallid kroužek 19 s DNA a samec Aqua štěpí na ino. kroužek 21 s DNA. Buďto jako pár nebo i jednotlivě. Cena 3500 Kč za pár nebo 2000 Kč samec a 1500 Kč samice. Silné kusy z venkovní voliéry.
Tel: 774 082 535
Díky.
květen22

XXX.XXX.12.49
Poveze někdo křepelky? Děkuji
V případě zájmu mohu dovézt Rozela penant přírodní kroužek 22 vypadá to na samce.
Po předchozí dohodě mohu dovézt chovné páry andulek z venkovní voliéry stáří 2 roky. Okamžitě na hnízdění. Tel.:774588977
venous

XXX.XXX.229.1
A telefon nemáte ? můj je 734 368 151
Povezu alexandry malé 2,0 zelený 800,-1,0 modrý 1300,- 0,1 zelený pallid 1500,- vše DNA kr.22 tel: 608923577
selda

XXX.XXX.83.166
Dnes burza vcelku povedená...přiměřeně lidí a na stolech se vybrat dalo....za mě spokojenost
Za mě hodneee lidi ;) Me hrozně mrzí ten zlozvyk panů povídat v hloucku před ptactvem,pak se derete mezi nima naproti jdou další :( je to skoda no člověk by se podíval víc ;) To je jen takový povzdech. ;)
Jinak ptactva opravdu hodně ikdyz nejvíce rosely,penanty ,andulky...ale i jiné samozřejmě ;) Nakoupeno co je potřeba, takže tez spokojenost .
Též jsem byla mrknout a nakoupit krmivo. Plus přítel koupil zebřičku světlé barvy. Přišlo nám, že světle zbarvené zebřičky šly na dračku. Jinak jsme viděli i pěkné černoprsé či černolící. Z papoušků běžnější druhy, zaujali nás kakaduové růžový přírodní a mutační jedinec. Jinak několik amazoňanů, amazónci, pyrury i v páru k prodeji, aratinga tmavolhavý plus jmenované. Běžnější druhy opravdu ve špatné kvalitě velikostí. Plus jedna rozela, které se kroužek zarýval do nohy a měla ji nateklou a jeden chovatel andulek, jehož všechny andulky trpěly vápenkou. Tak nevím, jak tam funguje veterinární dozor.
Jinak jedni křečci džungerský, dost kytek či stromky k prodeji a pak samozřejmě to co neprocházíme jako holubi a drůbež. Burza se mi opět líbila, vracím se sem ráda a stálo to i přes změnu času.
exotchov
napsal(a):
Můžete byt jenom radi ze tam vykupovali i za malo, Na Znojemsku na burze uz nevykupuji zato ale vykupaci prodavaji. Změna o 360 stupnu.
Já bohužel nevím zda za málo či za hodně,prostě určitého ptactva je hodne a nelze prodat,tak jsou rádi za výkup .Ale respektuji jejich volbu,je to na každém 😇 Jinak jsem už viděla, kdy člověk přišel a ptal se vykupaka zda neprodá,ale to na menší burze ,kde je pár stolu ;)
Honza..

XXX.XXX.182.12
No nic proti nikomu ale také už jsem párkrát musel koupit ve výkupu. Jelikož na stole jedince které jsem potřeboval nebyly ale ve výkupu ano. Takže i tak to může být. Takže nevidím nic špatného od nich koupit pokud ten jedinec stojí za to.
Kvalita ptactva byla opravdu otřesná, našlo se velmi málo, opravdu velmi málo světlých výjimek... Rosely velikosti zpěváků, Penanti velikost rosel, hrozné barvy a u spousty "prodávajících" bych se bál, že pták nedožije opuštění haly... Takhle tragickou burzu nepamatuji, bohužel... Zajímavý poznatek, že jsem neviděl jediného slušného Penanta Straku... Jediný pán tam měl 3samce v ucházející velikosti, ale bez barvy, respektivě jen žluto zelené... Kam zmizely barevní Penanti?