DNA
Nějak tomu nerozumím, ale prý je rozdíl na kolika sondovém zařízení se to dělá. Exomed... má podle mích informací 3 sondové zařízení. Genexone v Olomouci má 5 sondové, což je přesnější, ale zase dražší. Druhá věc je celková hygiena při samotném testu v laboratoři, která je často velmi mizivá.
Adamko
napsal(a):
Dobrý den, stalo se někdy někomu z vás že dna test byl nepřesný? Koupil jsem samici princezky s dna a mám čim dal větší dojem že to bude samec.
Ono je to také o poctivosti prodávajícího a falešný DNA test není nic vyjímečného.Já osobně si při koupi nového papouška nechávám dělat vlastní testy i když mi prodávající tvrdí že testy má i s doklady a ve dvou případech se mi to i vyplatilo když jsem kupoval samice s doklady DNA a byli to samci.
petajz
napsal(a):
Jste hodně naivní když si myslíte že testy nejdou zfalšovat.Samozřejmě nepodvádí laboratoře
/Co by z toho měli?/ ale samotní chovatelé.Takoví šikulové dokáží na počítači dělat zázraky.
Ono se to dělá trochu jinak, aby to nebylo dohledatelné. Protože když bude podvedený chovatel trochu důsledný, tak si to může u laboratoře zpětně prověřit.