Krásná roční samička

Prodám Amazoňana modročelého jižního - Roční samice DNA z velmi dobrého cho...
Buttercup
XXX.XXX.103.56
Dobrý den, prosila bych o radu. Mám tříletou samičku Amazoňana modročelého, mám ji od chovatele je ručně dokrmená. V posledním půl roce začala být agresivní a bezdůvodně zaútočí. V některým situacích znám příčinu, například při manipulaci s oblečením nebo, když vezmeme nějakou věc, kterou moc nemusí - třeba červené barvy. Teď ale začala být naprosto nezvladatelná a útočí nebo dělá nálety i bez „důvodu“ a zcela nečekaně. Útočí na všechny členy domácnosti. Zaútočí i když třeba otevřu šuplík, kde mám pro ni odměnu - slunečnici. Je opravdu agresivní a zobákem stiskne až do krve ☹
Nedá se s ní vůbec manipulovat, pokud chce někde být, tak jí odtamtud nedostaneme. Vleze na ruku, ale vzápětí zaútočí. Snažíme se s ní strávit hodně času, když jsem v práci, tak si ji mamka brala do kuchyně, aby nebyla sama. Ale poslední dobou je to kvůli její agresivitě nemožné, teď je to bohužel tak, že se jí začínáme bát opravdu všichni. Je zvyklá, že po příchodu z práce ji pouštíme z klece ven, ale teď je to kvůli jejím útokům těžké zvládnout.
Je od mala cvičená, krásně mluví, někdy má náladu i na drbání. Má prostornou klec se spoustou hraček, nemyslím si, že by ji něco chybělo.
Nemáte někdo podobnou zkušenost nemůže to být třeba pubertou? Máme ji moc rádi, chceme problém řešit, nechceme se jí zbavovat. Budeme rádi za každou dobrou radu.