Papoušek královský

Prodám Papouška královského - Prodám samečka papouška královského, rok 2017...
3000 KčNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.140.2
Již se dále nepokoušejte objevovat-nechte je v klidu,myslím ještě tak dvě a bude nasedat.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.140.2
Již se dále nepokoušejte objevovat-nechte je v klidu,myslím ještě tak dvě a bude nasedat.
br4un
napsal(a):
Zdravím, letos jsem si pořídil králováky. Oba tříletí. Jsou krásně v toku, krmí se a viděl jsem i páření.
Dnes jsem objevil v budce tři vajíčka, ale samice tam chodí jen na krátkou dobu. Je to normální, že třeba ještě zasedne, nebo je něco špatně?
Učit se,učit se,učit se.....
Mně letos 4letá královačka nasnášela 12vajec a nezasedla. Se samcem do toho stále buší, takže jim budku budu muset sundat. Jinak se bojím odvápnění...loni ve třech letech snášela na zem a musel jsem jí učit snášet do budky za pomocí podkladku...ale jak jí mám naučit sedět na vejcích, to opravdu netuším :-)
T.Kulda
napsal(a):
Dobrý den, mám ten samý problém s kralováky. Dnes je pár pětiletý, v loni a předloni samice nanesla do budky třeba 9-10 vajíček a nikdy pevně nezasedla. I letos se krmí a páří a do budky občas leze, ale zatím bez snůšky...Budku mají 45x45x100 na výšku.
Dajťe butku treba 2-2,5 metra šikmo do uhla 45 stupna,nemusí byť hrubí len spodok,večé.určíťe Vám nasadne.
.
T.Kulda
napsal(a):
Dobrý den, mám ten samý problém s kralováky. Dnes je pár pětiletý, v loni a předloni samice nanesla do budky třeba 9-10 vajíček a nikdy pevně nezasedla. I letos se krmí a páří a do budky občas leze, ale zatím bez snůšky...Budku mají 45x45x100 na výšku.
45 na 45 dno to je moc velké. 30 na 30 stačí. Zkuste vyměnit budku.
br4un
napsal(a):
Zdravím, letos jsem si pořídil králováky. Oba tříletí. Jsou krásně v toku, krmí se a viděl jsem i páření.
Dnes jsem objevil v budce tři vajíčka, ale samice tam chodí jen na krátkou dobu. Je to normální, že třeba ještě zasedne, nebo je něco špatně?
Jak psáno výše, nechat je v klidu a zatím nekontrolovat.