Papoušek královský

Prodám Papouška královského - Nabízím letošní odchov papouška královského s...
V textu
Dobrý den všem chovatelům.
Prosím o názor. Mám pár Králováků, ve třech letech první odchov až na bidlo. Následujicí rok jsem je přestěhoval do 6ti metrové voliéry, dal jsem stejnou budku a opět odchov až na bidlo. V loni a letos prázdná vejce, Námluvy probíhají, samice poctivě sedí. Při vylétnutí ji samec okamžitě krmí.... A nic z toho
Máte někdo zkušenost, čím by to mohlo být?
Zdravím, no přikláněl bych se k té změně prostoru a prostředí. I když tam též už odchovali, ale to mohly být "nadupaný" před tím. Znám chovatele kakaduů růžových, který měl obyč.dřevennou volieru 5x5x2m s králičím pletivem a měl v ní 2páry, neskutečné a krásné odchovy 2x ročně oba páry. A když si našetřil na velké luxusní voliery se sprchovým zařízením atď, tak páry přemístnil a od té doby už neviděl ani vajíčko. Druhý kamarád to samé u žaků - ve sklepě v kleci super a pak ve volieře vůbec nic a další známý u senegálců roky pravidelně i na stejný měsíc krásné odchovy a stačila jen výměna budky a úplně skončili až do teď a to je už let. Přitom rozkousali jen dno, tak stačilo budku uříznout a jelo by se určitě dál. Takže chci jen přiblížit, že jak stačí málo a máme po chovném páru. S pozdravem Zappe