Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ahmed

4.5.2026 10:55
Ahmed

XXX.XXX.8.66

Zdravím nevím jak kdo má zkušenosti s tim arogantním výkupem z Pavlíkova nevím jak se jmenuje asi Krušina ale nevím přesně. Ne jen že dává za ptactvo nejmíň ještě nim lže že to musí čipovat ale to lže max musí dát kroužky a to je vše a to u něj jen z důvodu že se momentálně prý on vyšetřuje za pašování a krádeže ptactva

4.5.2026 13:22
z jarda

XXX.XXX.189.141

Zdravím, proč si stěžujete, máte na výběr, máte! A pravdou je, že kdyby se tyto lidi nepodporovali a hlavně se jim vše pomalu nevnucovalo, tak by nebyli na koni oni! Ale zase to znamená, že by jste nemohli vše množit za každou cenu. Ani se mi nechce věřit, že se to vyplatí. Zappe
PS: já výkupčích jsem nikdy nepotřeboval!

6.5.2026 19:22
marcie

XXX.XXX.23.125

Ahmed napsal(a):
Zdravím nevím jak kdo má zkušenosti s tim arogantním výkupem z Pavlíkova nevím jak se jmenuje asi Krušina ale nevím přesně. Ne jen že dává za ptactvo nejmíň ještě nim lže že to musí čipovat ale to lže max musí dát kroužky a to je vše a to u něj jen z důvodu že se momentálně prý on vyšetřuje za pašování a krádeže ptactva

Dobrý den,
tak právě jste se udal, že jste množitel exotického ptactva a abyste se těch nebohých zvířat nějak zbavil, neváháte je nacpat kšeftmanovi s policajtama na krku. Woow! Právě jsem si sedla na zadek! A to se nestydíte si jít stěžovat sem?
Dobrý chovatel chová pro cílového člověka a kouká, aby se zvíře dostalo jen do slušných podmínek a fakt necpe svoje odchovy pašerákům.
Víte co? Poradím Vám. Buď ten chov a vše okolo toho dělejte pořádně a nebo se na to vykašlete. Na ukňourané množky tady nikdo není zvědavej.
S pozdravem
Strejčková

6.5.2026 22:01
Petr56

XXX.XXX.29.45

Proč toho člověka uražite . Vždyť máte na výběr vykupaku je dost. Cenu Vám řekne dopředu a jestli se mi cena nelíbí jdu jinam .Ale dost lidí mu tam ptáky nacpe a pak nadává.Když vidím co někteří lidi cpou v přeposranych přepravkách tak si říkám, že můžou být rádi za to co jim dá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík