Trocha domácího snažení 3

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2009 19:32
ros

XXX.XXX.227.229

I když to mnozí zkritizují, ale byl jsem vyhecován k výrobě dalších typů, tak to zkoukněte. Snad se vám to bude líbit.

10.9.2009 19:33
ros

XXX.XXX.227.229

ros napsal(a):
I když to mnozí zkritizují, ale byl jsem vyhecován k výrobě dalších typů, tak to zkoukněte. Snad se vám to bude líbit.

2

10.9.2009 19:35
ros

XXX.XXX.227.229

ros napsal(a):
2

Kombinace různých misek

10.9.2009 19:35
ros

XXX.XXX.227.229

ros napsal(a):
Kombinace různých misek

2

10.9.2009 20:34
eden

XXX.XXX.110.116

ros napsal(a):
3

No jo, kdo umí umí kdo neumí čumí Fakt hezké.

10.9.2009 22:24
hanis

XXX.XXX.130.239

ros napsal(a):
3

ahoj jo je to pekne ale ja jsem zastancem krmeni na krmnych stolech primo ve volierach.musim tak alespon dvakrat denne do volier takze papousci jsou na me zvykli a jsem s nimi porsd v kontaktu,nekteri na me dokonce sedaji.tvuj vyrobek je pohodlnejsi ale u me by nemel sanci.ahoj

11.9.2009 05:01
eden

XXX.XXX.71.247

hanis napsal(a):
ahoj jo je to pekne ale ja jsem zastancem krmeni na krmnych stolech primo ve volierach.musim tak alespon dvakrat denne do volier takze papousci jsou na me zvykli a jsem s nimi porsd v kontaktu,nekteri na me dokonce sedaji.tvuj vyrobek je pohodlnejsi ale u me by nemel sanci.ahoj

Asi jste mladý a bez problémů (proto by u vás výrobek neměl šnaci). Ale když je člověk starší a občas je v nemocnici, nebo se fakt stane něco nepředvídatelného a papoušky krmí někdo jiný, je otočný pult k nezaplacení. Obzvlášť, pokud jsou papoušci, jako u mě, každý den při krmení pouštění volně a jsou přítomní uklízení jejich voliéry a přípravy potravy. Do voliéry se vraci na povel "domů", ale poslechou pouze mě. Dost těžko by s nima pak zápolil někdo druhý, kdyby se v mé nepřítomnosti z voliéry dostali. Přikládám fotku senegala na volno.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2009 12:21

eden napsal(a):
Asi jste mladý a bez problémů (proto by u vás výrobek neměl šnaci). Ale když je člověk starší a občas je v nemocnici, nebo se fakt stane něco nepředvídatelného a papoušky krmí někdo jiný, je otočný pult k nezaplacení. Obzvlášť, pokud jsou papoušci, jako u mě, každý den při krmení pouštění volně a jsou přítomní uklízení jejich voliéry a přípravy potravy. Do voliéry se vraci na povel "domů", ale poslechou pouze mě. Dost těžko by s nima pak zápolil někdo druhý, kdyby se v mé nepřítomnosti z voliéry dostali. Přikládám fotku senegala na volno.

taky něco přidám s mého snažení

31.10.2009 12:23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
taky něco přidám s mého snažení

pohled ze vnitř voliery

31.10.2009 12:24

pohled ze vnitř voliery

při otečení

31.10.2009 12:26

při otečení

pohed z venku

31.10.2009 12:28

pohed z venku

tak už stačí jen obsadit ptactvem

31.10.2009 12:30

tak už stačí jen obsadit ptactvem

ještě jedna je taky volná

31.10.2009 14:44
juldak

XXX.XXX.18.242

ještě jedna je taky volná

Taky něco přidám

31.10.2009 14:45
juldak

XXX.XXX.18.242

juldak napsal(a):
Taky něco přidám

2

31.10.2009 15:05
juldak

XXX.XXX.18.242

31.10.2009 15:06
juldak

XXX.XXX.18.242

31.10.2009 22:04
ros

XXX.XXX.227.229

juldak napsal(a):
2

Taky pěkné. Byl požadavek udělat extra misku na vodu, tak tady je.

31.10.2009 22:04
ros

XXX.XXX.227.229

ros napsal(a):
Taky pěkné. Byl požadavek udělat extra misku na vodu, tak tady je.

2

1.11.2009 08:08
lubka

XXX.XXX.236.98

ros napsal(a):
2

dobrý nápad,mí alexandři jsou děsná prasata!vodu bych mohl měnit každou hodinu

1.11.2009 16:55

při otečení

bez zajištění proti vytažení,zatím bez problému

1.11.2009 16:57

bez zajištění proti vytažení,zatím bez problému

miska na vodu je zvlášt

1.11.2009 16:58

miska na vodu je zvlášt

celý komplet

1.11.2009 17:00

celý komplet

tady už jsou plný misky

1.11.2009 17:02

tady už jsou plný misky

tady i s miskou na vodu

3.11.2009 12:19

tady i s miskou na vodu

Zdravím a můžu se zeptat jak ten půlt udrží ty misky že se ten plech neohne?nebo to nějak vystužujete?Děkuju za odpověd

3.11.2009 18:19
ros

XXX.XXX.227.229

kaspi napsal(a):
Zdravím a můžu se zeptat jak ten půlt udrží ty misky že se ten plech neohne?nebo to nějak vystužujete?Děkuju za odpověd

Nevím jak kolegové, ale já používám ze spodu dvě vzpěry. Bohužel nemám nafoceno.

3.11.2009 19:04

kaspi napsal(a):

Je to vyrobeno z pelchu o síle 1,2mm.U jedněch misek jsem ještě ohnul přední hranu pro zpevnění.Viz foto předcházející.. Ale je to dostačujicí i bez.Síla plechu je dostačující.
Foto bez ohnuté hrany.

3.11.2009 19:05

Je to vyrobeno z pelchu o síle 1,2mm.U jedněch misek jsem ještě ohnul přední hranu pro zpevnění.Viz foto předcházející.. Ale je to dostačujicí i bez.Síla plechu je dostačující.
Foto bez ohnuté hrany.

ještě jedna

3.11.2009 19:23

ještě jedna

Aha zapoměl jsem odpovědět.Ne žádné výstuhy nepoužívám.P.J

5.11.2009 14:00
ros

XXX.XXX.227.229

Aha zapoměl jsem odpovědět.Ne žádné výstuhy nepoužívám.P.J

To ano, ale jsou buď na dlažbu, nebo dřevo a plast.

5.11.2009 17:46
kukuk

XXX.XXX.93.251

ros napsal(a):
To ano, ale jsou buď na dlažbu, nebo dřevo a plast.

jsou moc pekne, ale pro klidnejsi ptactvo, muzete udelat i ze dreva. Daji min prace a jsou levnejsi.

5.11.2009 17:47
kukuk

XXX.XXX.93.251

kukuk napsal(a):
jsou moc pekne, ale pro klidnejsi ptactvo, muzete udelat i ze dreva. Daji min prace a jsou levnejsi.

jeste jedna

5.11.2009 17:48
kukuk

XXX.XXX.93.251

kukuk napsal(a):
jeste jedna

a jeste jedna . musim dodat, ze foto neni me a nasel jsem ho na netu.

6.11.2009 12:34
docid

XXX.XXX.172.126

kukuk napsal(a):
a jeste jedna . musim dodat, ze foto neni me a nasel jsem ho na netu.

Já si pořát nemůžu přijít na chut s něma "pultama" Kdyby jste aspon přet ty misky dali bydlo aby mohli ptáci v klidu stát a zobat. Přece jen jim to může děla¨t trochu problémy když se jednou nohou tak nějak drží za ten plech a v druhé haxňe mají třeba piškot. Další věc je ta, že se na tom pultu bordel z jedný misky lehko dostane do té druhé. Aspon že někteří chovatelé mají vodu zvlášt. Já osobně mám závěsné misky a před nima bydlo. Ale zase asi jediná výhoda je ta, že když jim něco ospadne od huby tak to nespadne na zem a le na pult. Snat tet nebudu kamenován

6.11.2009 15:29
kukuk

XXX.XXX.93.251

docid napsal(a):
Já si pořát nemůžu přijít na chut s něma "pultama" Kdyby jste aspon přet ty misky dali bydlo aby mohli ptáci v klidu stát a zobat. Přece jen jim to může děla¨t trochu problémy když se jednou nohou tak nějak drží za ten plech a v druhé haxňe mají třeba piškot. Další věc je ta, že se na tom pultu bordel z jedný misky lehko dostane do té druhé. Aspon že někteří chovatelé mají vodu zvlášt. Já osobně mám závěsné misky a před nima bydlo. Ale zase asi jediná výhoda je ta, že když jim něco ospadne od huby tak to nespadne na zem a le na pult. Snat tet nebudu kamenován

s tim bydlem mate pravdu. Ja s tim problem nemam, protoze jsem si udelal ty ze dreva a dal do toho obycejne misky ( pro kraliky) a tam mi zustava miska nad urovni prkna, takze si sednou na kraj misky.

6.11.2009 16:46
roman

XXX.XXX.253.83

docid napsal(a):

Mé dvě samice pap.senegalských při odchovu když mají mláďata při otevření dvířek jsou okamžitě z budek venku a jak tam jsem tam šáhl pro misku kterou jsem měl zavěšenou tak mi visela na prstu nebo na ruce což je dost bolestivé a několikrát jsem měl prokousnutý prst.Mimo odchov je vše v pohodě a vezmou si z ruky pamlsek bez jakéhokoliv útočení.U pap.meyerových jsem se s napadání v době odchovu nesetkal.Proto jsem si pořídil otočné krmné pulty.

4.1.2010 22:24
ros

XXX.XXX.227.229

roman napsal(a):
Mé dvě samice pap.senegalských při odchovu když mají mláďata při otevření dvířek jsou okamžitě z budek venku a jak tam jsem tam šáhl pro misku kterou jsem měl zavěšenou tak mi visela na prstu nebo na ruce což je dost bolestivé a několikrát jsem měl prokousnutý prst.Mimo odchov je vše v pohodě a vezmou si z ruky pamlsek bez jakéhokoliv útočení.U pap.meyerových jsem se s napadání v době odchovu nesetkal.Proto jsem si pořídil otočné krmné pulty.

Ještě držáčky bidel.

4.1.2010 22:24
ros

XXX.XXX.227.229

ros napsal(a):
Ještě držáčky bidel.

2.

5.1.2010 16:11
agap

XXX.XXX.16.44

ros napsal(a):
3.

Ten držák je hodně nešťastný , ostré a špičaté hrany . Plech na to není vůbec vhodný .

5.1.2010 18:29
ros

XXX.XXX.227.229

agap napsal(a):
Ten držák je hodně nešťastný , ostré a špičaté hrany . Plech na to není vůbec vhodný .

Na fotkách to není vidět, ale veškeré hroty i okrale jsou opracované tak aby nemohlo dojít k jakémukoliv problému.

29.6.2012 11:08
mikyventer

XXX.XXX.76.16

ros napsal(a):
Na fotkách to není vidět, ale veškeré hroty i okrale jsou opracované tak aby nemohlo dojít k jakémukoliv problému.

Problém je již tlouštka toho materiálu je prostě tenký a ostrý ikdyž je opracovany Miky

29.6.2012 13:12
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Zdravím,tento typ držáku je velmi nebezpečný, ptáci se pohybují kolem dost ostrého"nože",stačí malé vyplašení,a neštěstí je na světě!A přitom stačí ostré části zahnout dovnitř,čímž se nebezpečí zčásti eliminuje,a bidla lépe drží a neprotáčí se!!!K.

29.6.2012 15:21
docid

XXX.XXX.128.34

I když budou zahnuty dovnitř, nepomůže to. Vyplašenému ptákovi se to peří tak i tak zasekne. Začinám to pozorovat ve svých bednovkách.

Přidejte reakci

Přidat smajlík