nikolas

XXX.XXX.142.65
Ptáci jsou to asi opravdu pěkní, ale prosil bych aby když sem někdo dáváte fotky tak aby tam byla aspoň nějaká kvalita ne jako tyhle. Moc toho na nich vidět není. Foťák se dá dnes koupit za přijatelný peníz.
nikolas
napsal(a):
Ptáci jsou to asi opravdu pěkní, ale prosil bych aby když sem někdo dáváte fotky tak aby tam byla aspoň nějaká kvalita ne jako tyhle. Moc toho na nich vidět není. Foťák se dá dnes koupit za přijatelný peníz.
Pozor na oči vtákov, niečo mi tam vták má problém s okom? Radšej s bleskom veľa nefotiť.
kizik
napsal(a):
Nemají nic z očima,jsou v 100%-ním stavu.Jenom jsou foceni mobilem na max. přiblížení,proto se to tak zdá,ty oči,a jak říká pán co už amboiny viděl zblízka,kolem očí mají koži,jsou to dospělí ptáci.
Súhlas. Pri viacerých rozmazaným záberoch celkom, akoby mali zavreté viečka. Nakoľko fotím a nerád nosím okuliare vidím skôr auru, ako portrét (aj to mi ľudia závidia)
svobodapetr
napsal(a):
Dobrý večer,gratuluji(a tiše závidím) nádherní ptáci,snad si je taky letos uz taky koupím.P.S.
Tak já jsem letos ještě jeden přikoupil oba kr.10,samec má trochu olámaný ocas ale má dva roky na to,aby byl u mně ve formě.doufám že si umně bez problémú zvyknou.