Alisterus amboinensis amboinensis jen tak pro oko.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2011 20:08
vasutmarty

XXX.XXX.249.60

Pěkní p. abonští. Škoda, že nejsou ostřejší fotky. Jak se u nich rozlišuje pohlaví? U příbuzných papoušků královských je rozdíl na první pohled, ale tady to bude podobné jako u "karmíňáků", že. Tam to taky tuším nejde rozeznat.

3.2.2011 20:57
svobodapetr

XXX.XXX.169.5

Dobrý večer,gratuluji(a tiše závidím) nádherní ptáci,snad si je taky letos uz taky koupím.P.S.

nikolas

3.2.2011 23:17
nikolas

XXX.XXX.142.65

Ptáci jsou to asi opravdu pěkní, ale prosil bych aby když sem někdo dáváte fotky tak aby tam byla aspoň nějaká kvalita ne jako tyhle. Moc toho na nich vidět není. Foťák se dá dnes koupit za přijatelný peníz.

4.2.2011 10:54
sharon

XXX.XXX.26.252

Dobrý den, ak máte odchov, alebo by ste chceli predat - mám záujem - jaroslavchudacik@stonline.sk
ďakujemsmajlík

4.2.2011 13:48
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.188

nikolas napsal(a):
Ptáci jsou to asi opravdu pěkní, ale prosil bych aby když sem někdo dáváte fotky tak aby tam byla aspoň nějaká kvalita ne jako tyhle. Moc toho na nich vidět není. Foťák se dá dnes koupit za přijatelný peníz.

Pozor na oči vtákov, niečo mi tam smajlík vták má problém s okom? Radšej s bleskom veľa nefotiť.

4.2.2011 14:20
sharon

XXX.XXX.214.141

Dobrý den , na foto síce nepoznat,ako môžete vediet, že má niečo s okom, pap. amboinové majú okružlie troška väčšie ako napr. králováci - a nemusí mať niečo s okom.
Najlepšie keby sa ozval majiteľ, prípadne dal svoj tel.
S pozdravom

4.2.2011 17:33
kizik

XXX.XXX.193.114

Nemají nic z očima,jsou v 100%-ním stavu.Jenom jsou foceni mobilem na max. přiblížení,proto se to tak zdá,ty oči,a jak říká pán co už amboiny viděl zblízka,kolem očí mají koži,jsou to dospělí ptáci.

4.2.2011 17:43
sharon

XXX.XXX.214.141

Dobrý večer, poprosím p. kizik odpíšte my na môj email jaroslavchudacik@stonline.sk
Ďakujem

4.2.2011 18:38
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.188

kizik napsal(a):
Nemají nic z očima,jsou v 100%-ním stavu.Jenom jsou foceni mobilem na max. přiblížení,proto se to tak zdá,ty oči,a jak říká pán co už amboiny viděl zblízka,kolem očí mají koži,jsou to dospělí ptáci.

Súhlas. Pri viacerých rozmazaným záberoch celkom, akoby mali zavreté viečka. Nakoľko fotím a nerád nosím okuliare vidím skôr auru, ako portrét (aj to mi ľudia závidia:-))

6.3.2011 15:49
kizik

XXX.XXX.28.70

svobodapetr napsal(a):
Dobrý večer,gratuluji(a tiše závidím) nádherní ptáci,snad si je taky letos uz taky koupím.P.S.

Tak já jsem letos ještě jeden přikoupil oba kr.10,samec má trochu olámaný ocas ale má dva roky na to,aby byl u mně ve formě.doufám že si umně bez problémú zvyknou.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík