Korely - můžete mi poradit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.10.2006 13:16

Rozhodla jsem se, že si pořídím Korelu. Nikdy jsem papoucha nechovala, tak bych se chtěla zeptat na nějaké info pro začátek. Je možné, abych ji jako začátečník naučila mluvit a plně ochočila? Jak velkou klec by tak přibližně měla mít? Je velký rozdíl mezi ručně dokrmenou a odchovanou ve voliéře? Naučí se lépe mluvit samec nebo samice? Jsou opravdu tak hlučné, nebo mě někdy nechá i vyspat?
Naučí se lépe mluvit korela nebo andulka?
Předem děkuji za rady.

15.10.2006 18:31

rachel napsal(a):
Rozhodla jsem se, že si pořídím Korelu. Nikdy jsem papoucha nechovala, tak bych se chtěla zeptat na nějaké info pro začátek. Je možné, abych ji jako začátečník naučila mluvit a plně ochočila? Jak velkou klec by tak přibližně měla mít? Je velký rozdíl mezi ručně dokrmenou a odchovanou ve voliéře? Naučí se lépe mluvit samec nebo samice? Jsou opravdu tak hlučné, nebo mě někdy nechá i vyspat?
Naučí se lépe mluvit korela nebo andulka?
Předem děkuji za rady.

vydím že na nemoderované ti moc neporadili tak já se pokusím.Všeobecně lépe mluví andulka, všeobecně melodičtější hlas mají samci ať už korely nebo andulky a rozhodně je lepší dokrmený jedinec.Já bych doporučoval samce korely a začátků se neboj není to nic složitého jinak klec pro andulku cca výška délka šířka 30x50x20cm stačí a pro korelu tak 50x5Ox30cm rozměry jen odhaduju nevim nechovam jednotlivé kusy

Přidejte reakci

Přidat smajlík