wolfik
napsal(a):
Nenašlo by se zde pár chovatelů kteří by vyfotili číňany pro moji inspiraci.Chtěl bych si je taky totiž pořídit.Kdyžtak sem hod´te i fotky voliér ve kterých je chováte.Díky moc
další- 1,0
wolfik
napsal(a):
Nenašlo by se zde pár chovatelů kteří by vyfotili číňany pro moji inspiraci.Chtěl bych si je taky totiž pořídit.Kdyžtak sem hod´te i fotky voliér ve kterých je chováte.Díky moc
já mám asi dvě samice,kroužek 07
wolfik
napsal(a):
1
wolfik
napsal(a):
2
wolfik
napsal(a):
první už je doma
schválně co si myslíte co to je, já svůj tip mám.Zanedlouho mu stejně bud budu dělat DNA test.
wolfik
napsal(a):
schválně co si myslíte co to je, já svůj tip mám.Zanedlouho mu stejně bud budu dělat DNA test.
další
Uživatel s deaktivovaným účtem

wolfik
napsal(a):
ručně dokrmováni

wolfik
napsal(a):
4,4 al.čínský (chovné páry)

wolfik
napsal(a):
o 14 dní starší sourozenec
napsal(a):
o 14 dní starší sourozenec
konečně jsou dva, uvidíme jestli to bude pár
tatiana
napsal(a):
NA 99 % vzadu samicka,vpredu samcek
konečně jsem sehnal dva samce 07
dousa
napsal(a):
konečně jsem sehnal dva samce 07
fotky z telefonu,nic moc.
wolfik
napsal(a):
konečně jsou dva, uvidíme jestli to bude pár
Je to na 100% pár. samička vzadu už má náznak na pasek za krkem. A navíc to jde poznat u a. čínských hned po vylétnutí z budky podle břicha a prsou. Samec tmavě fialový, samice světle fialovorůžová. Alespoň u svých mláďat jsem se podle tohoto ještě nikdy nesekl (odchovávám už 11let pravidelně). Ještě fotka jedné mé starší páry
pavelj
napsal(a):
Je to na 100% pár. samička vzadu už má náznak na pasek za krkem. A navíc to jde poznat u a. čínských hned po vylétnutí z budky podle břicha a prsou. Samec tmavě fialový, samice světle fialovorůžová. Alespoň u svých mláďat jsem se podle tohoto ještě nikdy nesekl (odchovávám už 11let pravidelně). Ještě fotka jedné mé starší páry
mě ale stále nesedí chování alexandra o kterém si myslím, že by měl být samice.Je mnohem víc uřvaný, odrzlí a někdy napadá druhého alexandra, proto mě tímhle chováním připomíná spíš samce.
wolfik
napsal(a):
mě ale stále nesedí chování alexandra o kterém si myslím, že by měl být samice.Je mnohem víc uřvaný, odrzlí a někdy napadá druhého alexandra, proto mě tímhle chováním připomíná spíš samce.
Přesně jak tady píše pan Pavel. Také takto poznám pohlaví u svých mláďat hned po opuštění budky. Jinak to je přirozené chování. Samičky jsou u alexandrů čínských ty dominantnější (většinou). Jinak doufám, že Vám sameček dělá radost. Tomáš
toka
napsal(a):
Přesně jak tady píše pan Pavel. Také takto poznám pohlaví u svých mláďat hned po opuštění budky. Jinak to je přirozené chování. Samičky jsou u alexandrů čínských ty dominantnější (většinou). Jinak doufám, že Vám sameček dělá radost. Tomáš
ano dělají mi radost, alexandři jsou fakt supr ptáci nalevo je sameček od Vás Tomáši
wolfik
napsal(a):
ano dělají mi radost, alexandři jsou fakt supr ptáci nalevo je sameček od Vás Tomáši
taky něco přídám ,jsou to 07 samozřejmě oba samci po přepeření
rozelky
napsal(a):
taky něco přídám ,jsou to 07 samozřejmě oba samci po přepeření
1
jirkaa
napsal(a):
Prosím Vás, jak Alexandry čínské přezimujete?
Podle mého názoru jsou alexandři čínští nejhouževnatější a nejodolnější papoušci na světě. Narozdíl od ostatních alexandrů vydrží ty největší naše zimy. Vyjímkou jsou jen ten rok odchovaná mláďata u těch nedoporučuju aby je profoukl vítr. Už se mi to jednou vymstilo. Nízké teploty ani sníh nevadí. Ovšem nejsem zastáncem zimování jakýchkoliv papoušků na velkých mrazech a proto všechny při dlouhodobějším horším počasí (hlavně silný vítr a mráz -10°C a víc) raději nevypouštím i několik dní ven. Z mé předešlé fotky je však vidět že sníh a menší mráz není problém. To nešetřím ani ary.. I když u nás na Jižní Moravě kde bydlím zas až taková zima není skoro nikdy.
jirkaa
napsal(a):
Prosím Vás, jak Alexandry čínské přezimujete?
Ještě čínští.