keltmen
napsal(a):
Kde sehnat havrana a kolik stojí.Mám obrovskou voliéru a chci v ní mít pár havranů.A je to vůbec legální je chovat?Díky všem co mě poradí...KOZEL
Dobrý den, nejsem expert na tyto věci ale co vím tak chov ptáků kteří žijí v Čr a EU je nelegální leda že byste si zažádal o povolení možná se pletu chovu zdar
Havrana nevim, ale chovají se tu naši krkavci, cena tušim 5-7 tis? ale jak havrani, tak krkavci jsou v citesu 1. Pokud bych chtěl havranovitého ptáka, volil bych nějakého exotického. Např vrána černobílá? tak nějak se jmenuje, bývají občas na prodej. Tam nespadá registrace, tak jako u exotických sov. Pokud se nemýlím.
docid
napsal(a):
Havrana nevim, ale chovají se tu naši krkavci, cena tušim 5-7 tis? ale jak havrani, tak krkavci jsou v citesu 1. Pokud bych chtěl havranovitého ptáka, volil bych nějakého exotického. Např vrána černobílá? tak nějak se jmenuje, bývají občas na prodej. Tam nespadá registrace, tak jako u exotických sov. Pokud se nemýlím.
Dobrý den,
dá se taky sehnat krkavec bělokrký, který je velice zajímavý. Chovatel ovšem nesmí zapomenout, že se jedná o velice inteligentní ptáci a potřebují hodně hraček aby se zabavili a nenudili
Ale nenapadlo mě že by to mohlo být nelegální..