Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2005 21:07

Kde sehnat havrana a kolik stojí.Mám obrovskou voliéru a chci v ní mít pár havranů.A je to vůbec legální je chovat?Díky všem co mě poradí...KOZEL

18.8.2005 21:07

keltmen napsal(a):
Kde sehnat havrana a kolik stojí.Mám obrovskou voliéru a chci v ní mít pár havranů.A je to vůbec legální je chovat?Díky všem co mě poradí...KOZEL

Dobrý den, nejsem expert na tyto věci ale co vím tak chov ptáků kteří žijí v Čr a EU je nelegální leda že byste si zažádal o povolení možná se pletu chovu zdar

6.1.2013 10:51
bloodandruth

XXX.XXX.216.104

já ho také scháním... smajlík Ale nenapadlo mě že by to mohlo být nelegální..

6.1.2013 11:58
docid

XXX.XXX.155.67

Havrana nevim, ale chovají se tu naši krkavci, cena tušim 5-7 tis? ale jak havrani, tak krkavci jsou v citesu 1. Pokud bych chtěl havranovitého ptáka, volil bych nějakého exotického. Např vrána černobílá? tak nějak se jmenuje, bývají občas na prodej. Tam nespadá registrace, tak jako u exotických sov. Pokud se nemýlím.

6.1.2013 12:40
majna

XXX.XXX.133.170

docid napsal(a):
Havrana nevim, ale chovají se tu naši krkavci, cena tušim 5-7 tis? ale jak havrani, tak krkavci jsou v citesu 1. Pokud bych chtěl havranovitého ptáka, volil bych nějakého exotického. Např vrána černobílá? tak nějak se jmenuje, bývají občas na prodej. Tam nespadá registrace, tak jako u exotických sov. Pokud se nemýlím.

Dobrý den,
dá se taky sehnat krkavec bělokrký, který je velice zajímavý. Chovatel ovšem nesmí zapomenout, že se jedná o velice inteligentní ptáci a potřebují hodně hraček aby se zabavili a nenudili

Přidejte reakci

Přidat smajlík