Burza Francie - Paříž-

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2006 22:47

Při mé pracovní cestě jsem měl možnost v neděli navštívit trh ptactva v Paříži.Napíši sem pro zajímavost ceny co si vzpomenu.

chůvičky (všech barev - i bílé) 9 E
Zebřičky 12 E
Andulky 10-19 E -což mě překvapilo!
Kanáří všech možných barev a velikostí 20-40 E
Bourci 48 E (tedka nevim jestli to byla cena za par nebo za kus - jelikož pokud člověk neumí moc francouzky má minimální možnost se s prodávajícíma domluvt)
pap. horský 100 E/pár
Kakariki modré,žluté,přírodní 30-50 E
Žako odchyt 900E / kus !!!
rozely kolem 60 E (přuměr)
pap.červenokřídlí 275 E /pár
měli tam toho opravdu velké množství víc si opravdu takhle z hlavy nepamatuju.Ale opravdu stojí za to když už člověk je v Paříži se tam zajít podívat. Všechny přepravky čisté,s krmením,s vodou a gritem. opravdu mě mrzí že sem neměl s sebou foták.S pozdravem Soukup

3.11.2006 10:20

souky napsal(a):
Při mé pracovní cestě jsem měl možnost v neděli navštívit trh ptactva v Paříži.Napíši sem pro zajímavost ceny co si vzpomenu.

chůvičky (všech barev - i bílé) 9 E
Zebřičky 12 E
Andulky 10-19 E -což mě překvapilo!
Kanáří všech možných barev a velikostí 20-40 E
Bourci 48 E (tedka nevim jestli to byla cena za par nebo za kus - jelikož pokud člověk neumí moc francouzky má minimální možnost se s prodávajícíma domluvt)
pap. horský 100 E/pár
Kakariki modré,žluté,přírodní 30-50 E
Žako odchyt 900E / kus !!!
rozely kolem 60 E (přuměr)
pap.červenokřídlí 275 E /pár
měli tam toho opravdu velké množství víc si opravdu takhle z hlavy nepamatuju.Ale opravdu stojí za to když už člověk je v Paříži se tam zajít podívat. Všechny přepravky čisté,s krmením,s vodou a gritem. opravdu mě mrzí že sem neměl s sebou foták.S pozdravem Soukup

Zdravím Vás.

Můžete mi prosím poskytnout informace o místě pořádání burzy, jak často se koná, případně odkaz na www stránky nebo kontakt na pořadatele?

Merci beaucoup pour votre aide. Bon journée. Lukas Belsky

Přidejte reakci

Přidat smajlík