terka
napsal(a):
Dobrý den!Mám doma zelenou samičku alexandra malého a chtěla bych jí pořídit samečka.Prosím o radu, jaká mutace by se k ní hodila nejvíc.Nebo je to jedno?Také by mě zajímalo, jak vypadá alexandr růžový-vousatý?Nemá někdo fotku?Děkuji za odpovědi.
zde máte vousáče z mého chovu
terka
napsal(a):
Moc děkuji za fotečky.Jsou opravdu nádherní!Můžete mi poradit, jestli bych mohla takového samečka pořídit k mé zelené samičce?A jaká by byla mláďata?Byla by nějaká po otci?A kolik se pohybuje cena takového samečka?Děkuji moc za odpovědi, s chovem teprve začínám.
Prosim Tě, jedná se o úplně jiný druh, takže určitě ne. Možná by se spolu snesli v jedný kleci ale rozhodně ne do chovu. Jestli Ti můžu doporučit, tak si kup nějakou knížku, třeba od M. Vašíčka.
brandt
napsal(a):
Prosim Tě, jedná se o úplně jiný druh, takže určitě ne. Možná by se spolu snesli v jedný kleci ale rozhodně ne do chovu. Jestli Ti můžu doporučit, tak si kup nějakou knížku, třeba od M. Vašíčka.
Ježiš, tak to moc děkuji.Já jsem si to myslela, ale ten majitel toho vousáče mi tvrdil, že v pohodě, že můžou být spolu.Knížky mám, ale hlavně encyklopedie a tam jsem ho nenašla vůbec..Tu knihu si určitě seženu, dík za radu.
terka
napsal(a):
Ježiš, tak to moc děkuji.Já jsem si to myslela, ale ten majitel toho vousáče mi tvrdil, že v pohodě, že můžou být spolu.Knížky mám, ale hlavně encyklopedie a tam jsem ho nenašla vůbec..Tu knihu si určitě seženu, dík za radu.
jj. jsou to papoušci afriky a ásie. těžko se u nás schání něco lepšího.