Dobrý den!
Chtěl bych se zeptat jakou minimální teplotu snesou např.-Andulky ,Korely,Zebřičky Chuvičky,Kanáři.Chtěl bych jim postavit izolovaný domek s výletovou klecí,ale mám problém s vytápěním.
Snesou naše zimy?A pokud né,tak jaké ptáčky bychom mohli chovat?Volieru by jsme měli na zahradě,kam docházíme velmi často i v zimě.Plány na stavbu jsme sehnali,ale ty teploty jsou všude nekonkrétní-nic jasného.
Děkuji předem Patrik
happ
napsal(a):
Dobrý den!
Chtěl bych se zeptat jakou minimální teplotu snesou např.-Andulky ,Korely,Zebřičky Chuvičky,Kanáři.Chtěl bych jim postavit izolovaný domek s výletovou klecí,ale mám problém s vytápěním.
Snesou naše zimy?A pokud né,tak jaké ptáčky bychom mohli chovat?Volieru by jsme měli na zahradě,kam docházíme velmi často i v zimě.Plány na stavbu jsme sehnali,ale ty teploty jsou všude nekonkrétní-nic jasného.
Děkuji předem Patrik
Pokud nemáte možnost přitápění začněte chovat australské druhy. Jsou to odolní ptáci a nebo můžete chovat některé alexandry, kteří jsou odolní, ale mrazům je nevystavujeme, protože jim omrzají nohy.
happ
napsal(a):
Dobrý den!
Děkuji předem Patrik
Dobrý den, já mám Andulky, Korely a penanty přes zimu v nevytápěné garáži a jsou v pohodě. Akorát větve do voliér jsem dal silnější aby je neobjali pařátky. Jinak bez problémů je takhle přezimuji již 5let. S pozdravem Michal.
happ
napsal(a):
Dobrý den!
Děkuji předem Patrik
Zděný domek nebo dřevěný zateplený by měl plně vyhovovat. Dá se to přirovnat nezateplenému podkroví kde voda také zamrzá. Takže vámi napsané druhy by měli být bezproblémů.
usak
napsal(a):
Zděný domek nebo dřevěný zateplený by měl plně vyhovovat. Dá se to přirovnat nezateplenému podkroví kde voda také zamrzá. Takže vámi napsané druhy by měli být bezproblémů.
Děkuji všem za odpovědi,minulý týden jsem ve zverimexu s jedním chovatelem a ten mi povídal to samé.Takže jste mi to potvrdili také a jsem rád.