Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2006 12:07

Ahoj. Včera se mojí korele přihodila mrzutost. V kleci si skřípla nohu mezi bi(y)dýlko a klec nohu. Jak se lekla, tak sebou začala škubat a utrhla si dráp na noze. Tekla z ní krev a na noze nestála. Teď už jí to sice zaschlo, už na noze i stojí, ale mám obavy, aby se jí do rány nedostala infekce. Mám jí to vydezinfikovat a nebo to nechat být?

Díky všem za rady.

Vypadá to takto:

22.12.2006 17:07

rachel napsal(a):
Ahoj. Včera se mojí korele přihodila mrzutost. V kleci si skřípla nohu mezi bi(y)dýlko a klec nohu. Jak se lekla, tak sebou začala škubat a utrhla si dráp na noze. Tekla z ní krev a na noze nestála. Teď už jí to sice zaschlo, už na noze i stojí, ale mám obavy, aby se jí do rány nedostala infekce. Mám jí to vydezinfikovat a nebo to nechat být?

Díky všem za rady.

Vypadá to takto:

Nejsem expert, ale ja uz bych ji na to nic nedavala. Kdyz se porani clovek, tak na zaschnutou ranu uz nic nedava..... Spis bych asi vydesinfikovala bidla a hodne menila dno klece, abych riziko infekce snizila. Videla bych nebezpeci v tom, ze by ptak napr. jodovou tinkturu ocucal a jeste se Vam priotravi. Mozna by nemusel eventualne skodit peroxid vodiku (?) ale kdyz uz to ma zaschle, akorat se to podle meho nazoru zbytecne rozmaci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík