Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2007 08:18

Dobrý den jaký druh papoušků můžu chovat v jedné volieře s párkem neofém?? Mohu třeba andulky??? dík za odpověd

28.2.2007 11:43

wena napsal(a):
Dobrý den jaký druh papoušků můžu chovat v jedné volieře s párkem neofém?? Mohu třeba andulky??? dík za odpověd

Zdravím. Andule jsem s neofémama zkoušel ,ale nedopadlo to dobře. Lezly neofémam do budek. Znovu bych to neriskoval.

28.2.2007 12:08

wena napsal(a):

Odskoušel jsem chov modrohlavých a bourků v dostatečně velkém prostoru, dařilo se. S dalšími papoušky nemám zkušenost, s drobotinou a holoubky ano. S andulama už nic po skušenostech nic nekombinuji.Hodně štěstí.

28.2.2007 20:10

wena napsal(a):

Andulky určitě ne, jak už je tu psáno, po zkušenostech s nimi opravdu nic s nimi nechovat! S neofémama mám odzkoušené korely, holoubky diamantové, křepelky čínské, různou droboť (zebřičky, chůvičky, diamantky, rýžovníky), kanáry...Papoušci to sice nejsou, ale papoušci všeobecně moc mírumilovní nejsou. Ještě jsem slyšela o papoušcích nádherných a alexandrinech, kteří byly bez problémů s neofémama chováni.

2.3.2007 14:54

miky2 napsal(a):
Zdravím. Andule jsem s neofémama zkoušel ,ale nedopadlo to dobře. Lezly neofémam do budek. Znovu bych to neriskoval.

Píše chovat, ne odchovávat! A chovat je společně rozhodně může.

Přidejte reakci

Přidat smajlík