abogado
napsal(a):
chovam holubky kapske, a zaujimalo by ma ake druhy sa daju este zohnat a aka je ich cena??
dakujem za odpovede.
Zdravím. Těším mě váš zájem o měkkozobé Nevím jak na Slovensku, ale u nás se dají sehnat celkem bez problémů tyto další druhy: Holoubek diamantový(ten je úplně nejčastěji chován), holoubek vlnkovaný, skořicový, vrabčí, zlatozobý a pak podle toho jestli je řadíte k holoubkům či hrdličkám, tak nejbližší příbuzní vaší h.kapské a to h.bubínková a zelenoskvrná. Chovu zdar
bouda
napsal(a):
Zdravím. Těším mě váš zájem o měkkozobé Nevím jak na Slovensku, ale u nás se dají sehnat celkem bez problémů tyto další druhy: Holoubek diamantový(ten je úplně nejčastěji chován), holoubek vlnkovaný, skořicový, vrabčí, zlatozobý a pak podle toho jestli je řadíte k holoubkům či hrdličkám, tak nejbližší příbuzní vaší h.kapské a to h.bubínková a zelenoskvrná. Chovu zdar
Dakujem za odpoved. Tu na Slovensku je to horšie, a to nielen s mäkkozobímy, ale aj všetkymi ostatnými okrem papagájov.
Ja osobne chovam diamantove a kapske a chcel by som chov rozšíriť aj o iné druhy.
abogado
napsal(a):
Dakujem za odpoved. Tu na Slovensku je to horšie, a to nielen s mäkkozobímy, ale aj všetkymi ostatnými okrem papagájov.
Ja osobne chovam diamantove a kapske a chcel by som chov rozšíriť aj o iné druhy.
To vám věřím. Mě zase u nás mrzí u nás nedostupnost plodožravých holubů, ale i celkově plodo a hmyzožravých ptáků. Já chovám to co vy + h.zlatozobé. Kdyby jste měl o nějaký konkrétní druh zájem, pokusím se vám sehnat kontakt na chovatele.
abogado
napsal(a):
holoubek vrabčí (Columbina passerina)
abogado
napsal(a):
holoubek vlnkovaný (Geopelia undulata)
abogado
napsal(a):
hrdlička zelenoskvrná (Turtur chalcospilos)
abogado
napsal(a):
hrdlička bubínková(tamburinová) (Turtur tympanistria)
ptackar
napsal(a):
Prosím o kontakt na chovatele holoubků pruhovaných pokud možno z moravy. D ík.
Omlouvám se vám za velice pozdní odpověď. Zde jsou kontakty na chovatele
: Krula Alois- Znojmo= 51523050
Šrůtek Zdeněk- Červený kostelec=603957433
Soušek Miloslav Mgr.-Kožušany-Tázaly=603515954
Remta Pavel-Hluboká nad Vltavou=605741705,720160481
Mikulka Miloslav-Nový Bydžov=604655647
Linek Jiří-Ledeč nad Sázavou=603200830
Dlábek Milan Ing.-Šlapanice=724086549