Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2007 11:05

Tento pap.zpěvavý je skořicový opalín je starý 14 měsíců.Dosud jsem ho měl za samici ale vypadá to na omyl,podle chování samec.Je to třetí mnou odchovaná generace jeho rodiče-1,0 přírodní štěp. na opalín a skořici(F2) 0,1lutino(neznáný původ),rodiče otce-1,0skořicový(F1) 0,1opalín(F1).Ve svém chovu jsem neměl žádnou straku,o lutino samici(matce) nic nevím.Ale mutace straka je mutace recesivní,takže by musely být geny u obou rodičů.Budu moc rád za jakýkoli ohlas.Nechal jsem do chovu i jeho sestru obr 3.

29.3.2007 11:06

daxy napsal(a):
Tento pap.zpěvavý je skořicový opalín je starý 14 měsíců.Dosud jsem ho měl za samici ale vypadá to na omyl,podle chování samec.Je to třetí mnou odchovaná generace jeho rodiče-1,0 přírodní štěp. na opalín a skořici(F2) 0,1lutino(neznáný původ),rodiče otce-1,0skořicový(F1) 0,1opalín(F1).Ve svém chovu jsem neměl žádnou straku,o lutino samici(matce) nic nevím.Ale mutace straka je mutace recesivní,takže by musely být geny u obou rodičů.Budu moc rád za jakýkoli ohlas.Nechal jsem do chovu i jeho sestru obr 3.

2

29.3.2007 11:08

daxy napsal(a):
3

ještě jednou zmiňovaný samec

29.3.2007 19:51

daxy napsal(a):
ještě jednou zmiňovaný samec

myslím, že se o straku nejedná já bych konstatoval 0,1 skořicová opalina. Jarda

29.3.2007 21:49

daxy napsal(a):

samec- opalin straka

30.3.2007 08:13

jardda napsal(a):
myslím, že se o straku nejedná já bych konstatoval 0,1 skořicová opalina. Jarda

Souhlasím s výše napsaným příspěvkem. Straky nemusí být jenom recesivní. Již se začínají objevovat i dědičností dominantní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík