jaro
napsal(a):
Dovolte,vznést myšlenku založení klubu korel v Čechách.Myslím,že si tento australský elegán zaslouží více naší pozornosti.Věřím,že zde přidají své názory jak chovatelé tak i fandové těchto papoušků.
Dobrý den,
myšlenka je to dobrá, chtělo by to se pod ní podepsat. Klub chovatelů korel existuje již spoustu let. Zájem chovatelů je asi dostatečnou odpovědí, jestli zakládat další či nikoliv.
saroun
napsal(a):
Dobrý den,
myšlenka je to dobrá, chtělo by to se pod ní podepsat. Klub chovatelů korel existuje již spoustu let. Zájem chovatelů je asi dostatečnou odpovědí, jestli zakládat další či nikoliv.
Asi jste nepochopil moji myšlenku.Vím,že existuje a jsem jeho členem,úmyslně jsem napsal Český a jak víte je na Moravě a to je dost z ruky.Andulky mají taky Prahu a Brno.Přece jde o to abychom se mohli častěji setkat,pokecat jak se daří apd.Jsem podepsaný a tam nejdete více.Děkuji za Váš názor.
jaro
napsal(a):
Asi jste nepochopil moji myšlenku.Vím,že existuje a jsem jeho členem,úmyslně jsem napsal Český a jak víte je na Moravě a to je dost z ruky.Andulky mají taky Prahu a Brno.Přece jde o to abychom se mohli častěji setkat,pokecat jak se daří apd.Jsem podepsaný a tam nejdete více.Děkuji za Váš názor.
Dobrý den, s tím podpisem se omlouvám. Vaši myšlenku jsem asi pochopil. Vaše odpověď je toho důkazem. Řešením je, abyste se toho ujal, založil nový klub, přesvědčil chovatele, že jde o správnou věc a staral se. Přeji hodně štestí, vůle, trpělivosti a odolnosti. Vím, o čem mluvím, mám s tím zkušennosti.
jaro
napsal(a):
Dovolte,vznést myšlenku založení klubu korel v Čechách.Myslím,že si tento australský elegán zaslouží více naší pozornosti.Věřím,že zde přidají své názory jak chovatelé tak i fandové těchto papoušků.
Ahoj prosím tě četl jsem tvou myšlenku založení klubu korel, můžeš mi poslat nějaké bližší informace, slyšel jsem, že nějaký klub již existuje, ale asi se moc neprezentuje, když o něm není slyšet.....
jirkaa
napsal(a):
Ahoj prosím tě četl jsem tvou myšlenku založení klubu korel, můžeš mi poslat nějaké bližší informace, slyšel jsem, že nějaký klub již existuje, ale asi se moc neprezentuje, když o něm není slyšet.....
Ahoj,zdravím a informace pošlu na e-mail.Ano, klub existuje a jak se prezentuje jste naznačil. Pro p.Šarouna,moc díky za Váš názor a podporu,věřím,že se brzy setkáme.
jaro
napsal(a):
Tak skoro před půl rokem tu jeden z chovatelů chtěl založit odnož pro český klub chovatelů korel. Víme, že celostátní klub existuje, ale přeci jen nějaký český pro bližší kontakt by byl lepší. Tak bych se rád zeptal zda by byl zájem a nebo to usnulo jen na zájmu několika ( jen 5-ti jedinců), žeby nebyl zájem??
Dejte vědět
Radek