Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.4.2007 12:56

Dobrý den, prosím o pomoc s určením pohlaví andulky. Kupovala jsem ji ve zverimexu jako mlaďounkou a říkali, že pohlaví se zatím určit nedá. Nyní je už starší, tak by se to mohlo někomu podařit.

Nevím, podle čeho se to určuje, přikládám dvě fotky, pokud se to z nich nedá určit, napište co přesně mám vyfotit.

Předem díky za názory

21.4.2007 13:13

rachel napsal(a):
Dobrý den, prosím o pomoc s určením pohlaví andulky. Kupovala jsem ji ve zverimexu jako mlaďounkou a říkali, že pohlaví se zatím určit nedá. Nyní je už starší, tak by se to mohlo někomu podařit.

Nevím, podle čeho se to určuje, přikládám dvě fotky, pokud se to z nich nedá určit, napište co přesně mám vyfotit.

Předem díky za názory

2

21.4.2007 14:07

rachel napsal(a):
2

Bude to sameček, opravdu ještě mlaďounkej. Poznáte to podle ozobí, dospělý samec ho má modré, samice hnědé.Takhle mladí samečci ho mají jako ten váš fialové.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.4.2007 10:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

rachel napsal(a):

Předem díky za názory

Ano, to mláďátko opravdu vypadá na samečka. Pohlaví u andul lze určit již u mláďat po opuštění budky, podle ozobí. Jestli to máte na ochočení, tak to je jedno, jestli je to samec, nebo samice.

22.4.2007 16:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, to mláďátko opravdu vypadá na samečka. Pohlaví u andul lze určit již u mláďat po opuštění budky, podle ozobí. Jestli to máte na ochočení, tak to je jedno, jestli je to samec, nebo samice.

Tak to jsem ráda. Preferovala jsem samečka, protože mi bylo řečeno, že samečci jsou učenlivější co se týče mluvení. Je tomu zpravidla opravdu tak?
Ano, je na ochočení. Chci si z něj vychovat domácího mazla.
Jsem začátečník, tak jsem zvědavá, zda se mi to podaří.

Ještě pár otázek:

1) Kdy přibližně začínají andulky říkat svá první slova a nebo napodobovat zvuky, či melodie?

2) Jak ho mám naučit, aby mi zůstal např. na ruce a neulétával mi na vyvýšená místa v místnosti?

3) Všude se píše, že se andulky rády koupou, ale ta má se do koupelničky zrovna moc nehrne (teda vlastně vůbec). Je ještě možnost, že najde v koupání zálibu a nebo je to nenapravitelná špindíra?

Předem děkuji za odpovědi, či vaše zkušenosti týkajících se andulek

Přidejte reakci

Přidat smajlík