Dobrý den, prosím o pomoc s určením pohlaví andulky. Kupovala jsem ji ve zverimexu jako mlaďounkou a říkali, že pohlaví se zatím určit nedá. Nyní je už starší, tak by se to mohlo někomu podařit.
Nevím, podle čeho se to určuje, přikládám dvě fotky, pokud se to z nich nedá určit, napište co přesně mám vyfotit.
Předem díky za názory
rachel
napsal(a):
Dobrý den, prosím o pomoc s určením pohlaví andulky. Kupovala jsem ji ve zverimexu jako mlaďounkou a říkali, že pohlaví se zatím určit nedá. Nyní je už starší, tak by se to mohlo někomu podařit.
Nevím, podle čeho se to určuje, přikládám dvě fotky, pokud se to z nich nedá určit, napište co přesně mám vyfotit.
Předem díky za názory
2
Uživatel s deaktivovaným účtem
rachel
napsal(a):
Předem díky za názory
Ano, to mláďátko opravdu vypadá na samečka. Pohlaví u andul lze určit již u mláďat po opuštění budky, podle ozobí. Jestli to máte na ochočení, tak to je jedno, jestli je to samec, nebo samice.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ano, to mláďátko opravdu vypadá na samečka. Pohlaví u andul lze určit již u mláďat po opuštění budky, podle ozobí. Jestli to máte na ochočení, tak to je jedno, jestli je to samec, nebo samice.
Tak to jsem ráda. Preferovala jsem samečka
, protože mi bylo řečeno, že samečci jsou učenlivější co se týče mluvení. Je tomu zpravidla opravdu tak?
Ano, je na ochočení. Chci si z něj vychovat domácího mazla.
Jsem začátečník, tak jsem zvědavá, zda se mi to podaří.
Ještě pár otázek:
1) Kdy přibližně začínají andulky říkat svá první slova a nebo napodobovat zvuky, či melodie?
2) Jak ho mám naučit, aby mi zůstal např. na ruce a neulétával mi na vyvýšená místa v místnosti?
3) Všude se píše, že se andulky rády koupou, ale ta má se do koupelničky zrovna moc nehrne (teda vlastně vůbec). Je ještě možnost, že najde v koupání zálibu a nebo je to nenapravitelná špindíra?
Předem děkuji za odpovědi, či vaše zkušenosti týkajících se andulek