romanka

peky
napsal(a):
Chovatelé aymar podívejte se na stránky pana Smrčka který tam má zajímavou myšlenku založení volného klubu chovatelů aymar.Já jsem pro.
Mě se to zdá taky jako dobrý nápad!!!
peky
napsal(a):
Chovatelé aymar podívejte se na stránky pana Smrčka který tam má zajímavou myšlenku založení volného klubu chovatelů aymar.Já jsem pro.
Stránky si samozřejmě najdu přes vyhledávač, ale aby je nemusel hledat každý, bylo by dobré je zde uvést. Nejsem si jist do jaké míry by takový spolek byl přínosem pro lidi mimo Prahu, kteří by se nemohli setkat osobně.
romanka
napsal(a):
Mě se to zdá taky jako dobrý nápad!!!
Stačí si vyměnovat zkušenosti emailem,setkávat se na burzách a tam pokecat,stejně jsou v republice tak čtyři burzy kam každý z nás občas zajede at je z Prahy nebo z Moravy-alespon já ano.Chovatelů aymar asi moc není a chtělo by to trošku víc propagace,je to mnohem lepší pták na ochočení než andulka ikdyž nemluví.
peky
napsal(a):
Pro zájemce aymar – dnes (17. 3.) jsme přidali na stránky povídání o odchovu aymarů citronových (viz obrázek) a nějaké nové obrázky. Pokud nabízíte nebo sháníte aymary do chovu, dejte si inzerát zdarma na naše stránky aymary.wz.cz (pošlete nám ho emailem na aymara@volny.cz). Co se týká volného sdružení, pokud má někdo zájem, stačí, když se mi emailem přihlásí. Budu mu posílat získané zajímavosti a informace. Pokud chce, může při dat informaci jaké aymary chová a zda souhlasí se zveřejněním své e-mailové adresy a případně města, kde sídlí, na našich stránkách. Bude to výhodné, pokud někdo shání aymary či kontakty ve svém okolí.
Dále máte-li, mi můžete poslat obrázky, zveřejníme je s Vaším jménem.
Těším se na spolupráci Martin Smrček