Slyšel jsem,že je burza v Kolíně každý víkend,je to skutečně tak?A popřípadě,kde se nachází a jaké máte zkušenosti s nabídkou?
Mám novou voliéru a chtěl bych nakoupit nějaké ptactvo,spíš droboť-zebřičky,chůvičky,kanáry popřípadě korely.
Nebo jestli není ve Středočeském kraji i v Praze,popřípadě někde poblíž burza,nebo výstava nebo ....,TENTO víkend?
Děkuji Patrik-začínající chovatel.
happ
napsal(a):
Slyšel jsem,že je burza v Kolíně každý víkend,je to skutečně tak?A popřípadě,kde se nachází a jaké máte zkušenosti s nabídkou?
Mám novou voliéru a chtěl bych nakoupit nějaké ptactvo,spíš droboť-zebřičky,chůvičky,kanáry popřípadě korely.
Nebo jestli není ve Středočeském kraji i v Praze,popřípadě někde poblíž burza,nebo výstava nebo ....,TENTO víkend?
je pravda, že v Kolíně je burza každý víkend, co se týče nabídky, je poplatná době, odchovy se teprve odstavují, takže nic moc, co se týká chův, asi tam s nimi tento víkend vyrazím. Zebry jsem nasadil později, takže ty jsou ještě ve vejcích.Korely za moc velkou droboť nepovažuji.
happ
napsal(a):
Dobrý den,
burzy v Kolíně Štítarech každou neděli od 6 hod. V současné době tam mnoho zvířat v nabídce nenajdete na odchovy si musíte ještě chvíli počkat.
Zdraví tragopan.