Prosím nejsem si jistý jestli je to pár. :Poradí mi někdo???Je to rok 05. Děkuji.
palkohruzu
napsal(a):
Prosím nejsem si jistý jestli je to pár. :Poradí mi někdo???Je to rok 05. Děkuji.
ještě
palkohruzu
napsal(a):
je to pár?
Zdravím, mám taky pár ? - samec kr.05, druhý papoušek - (samice) kr.06 - samec nyní přepeřil a má jasné červené křídlo - ten druhý papoušek kr.06 vypadá přesně tak jako ty vaše. Nechci strašit - ale když jsou rok 05 - tak jsou to asi 2 samičky.
Přiložím foto mého samce - pokusím se ho vyfotit.
zdenek
napsal(a):
Zdravím, mám taky pár ? - samec kr.05, druhý papoušek - (samice) kr.06 - samec nyní přepeřil a má jasné červené křídlo - ten druhý papoušek kr.06 vypadá přesně tak jako ty vaše. Nechci strašit - ale když jsou rok 05 - tak jsou to asi 2 samičky.
Nepanikař,počkej až přepeří a pak sem dej fotku.Každopádně pokud by jsi přikoupil ještě dva kusy pro možnost přirozeného výběru,myslím,že co se týče červenokřídlých,můžeš na tom jen vydělat.Jsou to prevíti.Ať se daří Rosťa.
Uživatel s deaktivovaným účtem

palkohruzu
napsal(a):
je to pár?
Když jim protrhneš na zádech peří, tak samečkovy již naroste černé. Když ne, tak máš obě samičky a můžeš shánět samečky
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Když jim protrhneš na zádech peří, tak samečkovy již naroste černé. Když ne, tak máš obě samičky a můžeš shánět samečky
To už jsem zkoušel loni a narostlo jim zase zelené peří, asi to bylo ještě brzo. Ted právě přepeřují, tak nevím, asi ještě počkám, jinak díky.
zdenek
napsal(a):
takže foto
palkohruzu
napsal(a):
Máte krásného samce,jestli je opravdu rok 05, tak je to jasné,mám dvě samičky. Díky za foto.
Je opravdu kr.05 - všiml jsem si, že začíná blbnout -pořád honí samičku v kleci a snaží se jí krmit....taky se divím, že se tak vybarvil už ve druhém roce.
Nemám s nima zkušenosti - nikdy jsem je nechoval, až v loni jsem si je pořídil.
Možná Vám poradí zkušenější chovatelé těchto nádherných papoušků.
palkohruzu
napsal(a):
To už jsem zkoušel loni a narostlo jim zase zelené peří, asi to bylo ještě brzo. Ted právě přepeřují, tak nevím, asi ještě počkám, jinak díky.
Já jsem to taky skoušel druhým rokem a stejně samcovi narostlo zase zelené,ale po prvním přepeření měl na křídlech oproti samici asi jeden a půl centimetru široký červený pruh.U samice ten proužek zůstal stejný.Jak už jsem tu jednou psal,počkej až přepeří ůplně,pak sem hoď fotku Rosťa.
palkohruzu
napsal(a):
je to pár?
Já jsem si koupil červenokřídlé v roce 2005 sestanevý pár r.05.Vroce 2006 jsem si nebyl úplně jistý ,že mám pár tak jsem si koupil pro jistotu ještě jednoho r.06 abych měl pár.Do nedávna vpadali stále oba dvouletí červenokřídlý na pár ale během měsíce dostali oba dva samčí zbarvení.ještě ,že jsem loni koupil ten rezervní kus, doufám jen , že se taky nepřepeří na samce.Myslím ale že ted´´ mám pár na 95%.