Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2007 15:14

koupila jsem na burze odčervovadlo žlutá vodička ,nevíte jak se jmenuje a kolik se dává kapek korele?Děkuji

24.6.2007 16:13

jurasek napsal(a):
koupila jsem na burze odčervovadlo žlutá vodička ,nevíte jak se jmenuje a kolik se dává kapek korele?Děkuji

Tak to Vás opravdu lituju,protože koupit bez názvu a dávkování \"nějakou žlutou vodičku\"aniž bych se na to zeptal je opravdu hodně ubohé.Pro tohle omluvu nemám.

24.6.2007 16:37

daxy napsal(a):
Tak to Vás opravdu lituju,protože koupit bez názvu a dávkování \"nějakou žlutou vodičku\"aniž bych se na to zeptal je opravdu hodně ubohé.Pro tohle omluvu nemám.

no já ten návod měla a nemůžu ho najít tak hned nekritizujte proboha ,ptala jsem se na něco jiného .Tento lék koupíte např. v Týništi,mají ho už nalitý v malích lahvičkách

24.6.2007 16:40

jurasek napsal(a):
no já ten návod měla a nemůžu ho najít tak hned nekritizujte proboha ,ptala jsem se na něco jiného .Tento lék koupíte např. v Týništi,mají ho už nalitý v malích lahvičkách

kdybych zavolala vetovi tak asi udělám líp

24.6.2007 17:08

jurasek napsal(a):
kdybych zavolala vetovi tak asi udělám líp

Možná by to mohl být panacur,a stacilo by tak 5 kapek do zobaku,ale radsi si s tim zajdete k veterinari

24.6.2007 17:39

pavluch napsal(a):
Možná by to mohl být panacur,a stacilo by tak 5 kapek do zobaku,ale radsi si s tim zajdete k veterinari

Proboha, to jsou rady, buď je to Panacur nebo Zerofen, nebo máte něco úplně jiného.Pokud si nevzpomenete, zda je to jedno z těch dvou, tak to vyhoďte a kupte nový. Ale mělo by to být něco z toho, protože to se na burze prodává na odčervení nejčastěji.Zerofen je spíš růžový.Jinak Panacur se nedává korele 5 kapek,ale 3!!!A před použitím se musí protřepat.Zerofen to samé.

24.6.2007 21:13

jurasek napsal(a):

Dobrý den,pokud si dobře pamatuju,tak bioverm měl barvu připomínající moč (žlutá vodička),ale ten se už od roku 2004 nevyrábí.Tušim,že to vyráběla fa.Biofaktory Praha a nebylo to přímo pro papoušky a proto tam nikdy nebylo přesné dávkování.Kupovalo se to v lékárnách v litrovkách a potom to některý šarlatán rozlévané prodával.Některý radil dát to do vody,jiný přímo do zobáku "asi" 3-4 kapky na korelu a rozelám "asi" o kapku více.Úsudek a závěr si udělejte sama.
PS:panacur je barvy bílé a zerofen je do růžova.

24.6.2007 21:23

johan napsal(a):
Dobrý den,pokud si dobře pamatuju,tak bioverm měl barvu připomínající moč (žlutá vodička),ale ten se už od roku 2004 nevyrábí.Tušim,že to vyráběla fa.Biofaktory Praha a nebylo to přímo pro papoušky a proto tam nikdy nebylo přesné dávkování.Kupovalo se to v lékárnách v litrovkách a potom to některý šarlatán rozlévané prodával.Některý radil dát to do vody,jiný přímo do zobáku "asi" 3-4 kapky na korelu a rozelám "asi" o kapku více.Úsudek a závěr si udělejte sama.
PS:panacur je barvy bílé a zerofen je do růžova.

no je to žlutá vodička jak moč,dneska prodaj všechno ach jo

24.6.2007 21:24

jurasek napsal(a):
no je to žlutá vodička jak moč,dneska prodaj všechno ach jo

jinak všem děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík