Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.12.2005 20:34

Zdraím chovatele ptáků a rovnou prosím o pomoc. Už nějakou chvíli sháním nějaký prográmek k evidenci chovu. Nevíte někdo o nějaké stránce s tímto programem ke stažení? Přiznávám se, že už sem na takovou stránku natrefila, ale zapoměla sem adresu. Dík.

30.11.2005 18:59

elsa napsal(a):
Zdraím chovatele ptáků a rovnou prosím o pomoc. Už nějakou chvíli sháním nějaký prográmek k evidenci chovu. Nevíte někdo o nějaké stránce s tímto programem ke stažení? Přiznávám se, že už sem na takovou stránku natrefila, ale zapoměla sem adresu. Dík.

Používám počítačový program Breeder,který je velice jednoduchý
a najdeš ho na této internetové adrese:
www.exot.prodejce.cz/_index.htm měl by být údajně ke stažení zdarma.
Potom jsem našel lepší od V.Zrůckého stojí asi 800 Kč a ukázku najdeš na adrese:mujweb.cz/www/nas_chov/ved_w.htm.
Když zadáš od vyhledávače slovo Breeder tak ti ho také najde a nebo zadej "vedení chovu ptáci" a vyhledávač ti je vyhledá. Mě se jeví jako lepší od V. Zrůckého.

1.12.2005 20:34

roman napsal(a):
Používám počítačový program Breeder,který je velice jednoduchý
a najdeš ho na této internetové adrese:
www.exot.prodejce.cz/_index.htm měl by být údajně ke stažení zdarma.
Potom jsem našel lepší od V.Zrůckého stojí asi 800 Kč a ukázku najdeš na adrese:mujweb.cz/www/nas_chov/ved_w.htm.
Když zadáš od vyhledávače slovo Breeder tak ti ho také najde a nebo zadej "vedení chovu ptáci" a vyhledávač ti je vyhledá. Mě se jeví jako lepší od V. Zrůckého.

Pouzivam program od p.Zruckeho jsem s nim spokojen,ma sice svoje mouchy ,ale co je nema ze slouzi uz asi trictvrte roku a vpradku,v pripade problemu se da obratit primo na tvurce zatim v pohode.vrabec

Přidejte reakci

Přidat smajlík