Kakariky - foto - zvláštní zbarvení

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.9.2007 15:42

Mám na hnízdě 6 mladých kakarik. 2 jsou žluté, 3 jsou zelené a jedno má zvláštní barvu. posílam slíbene fotografie. Zatím jsou vidět pera jen částečně, ale někdo, kdo tomu rozumí, mi určitě poví více už teď.
Na prvním obrázku jsou všechny najednou

2.9.2007 15:45

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám na hnízdě 6 mladých kakarik. 2 jsou žluté, 3 jsou zelené a jedno má zvláštní barvu. posílam slíbene fotografie. Zatím jsou vidět pera jen částečně, ale někdo, kdo tomu rozumí, mi určitě poví více už teď.
Na prvním obrázku jsou všechny najednou

druhé foto - ten pravý je stejný jako rodiče

2.9.2007 15:46

druhé foto - ten pravý je stejný jako rodiče

to je ten, u kterého to zbarvení je jiné

2.9.2007 15:48

to je ten, u kterého to zbarvení je jiné

pro porovnání letka toho zvláštně vybarveného

2.9.2007 16:00

pro porovnání letka toho zvláštně vybarveného

a to je letka mladého, který je stejný jako oba rodiče. Byla bych ráda kdyby jste mi někdo poradil, co to je za zbarvení. Všem předem moc děkuji a chovu zdar

Neregistrovaný uživatel

2.9.2007 17:56
Neregistrovaný uživatel

a to je letka mladého, který je stejný jako oba rodiče. Byla bych ráda kdyby jste mi někdo poradil, co to je za zbarvení. Všem předem moc děkuji a chovu zdar

Milá Káčo,
máš v hnízdě kromě žlutého kakariki i jedno mládě skořicové a jedno strakaté. Mutace skořicová má dědičnost vázanou na pohlaví, tzn., že tvůj chovný sameček je štěpitelný do této barvy a odchovaný jedinec v barvě skořicové je samička. Strakaté mládě může být obojího pohlaví.
Zdraví A.D.

2.9.2007 19:05

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Milá Káčo,
máš v hnízdě kromě žlutého kakariki i jedno mládě skořicové a jedno strakaté. Mutace skořicová má dědičnost vázanou na pohlaví, tzn., že tvůj chovný sameček je štěpitelný do této barvy a odchovaný jedinec v barvě skořicové je samička. Strakaté mládě může být obojího pohlaví.
Zdraví A.D.

moc děkuji, hrozně mě to zajímá, ale připadá mi to všechno strašně složitý, tvoje odpověď byla jednoduchá a pro mě pochopitelná. Poradíš mi jestli je lepší si ji nechat do chovu, nebo prodat. A jestli prodat tak za kolik je tak přibližně výkupní cena skořicových. Když jí nechat do chovu jakou barvu k ní přikoupit. Vím, že to vypadá jak když to píše totální blbec, ale jinak než dobrýma radama se člověk nenaučí. A já se učit chci. Díky Katka

Přidejte reakci

Přidat smajlík