Uživatel s deaktivovaným účtem
Mám na hnízdě 6 mladých kakarik. 2 jsou žluté, 3 jsou zelené a jedno má zvláštní barvu. posílam slíbene fotografie. Zatím jsou vidět pera jen částečně, ale někdo, kdo tomu rozumí, mi určitě poví více už teď.
Na prvním obrázku jsou všechny najednou
napsal(a):
Mám na hnízdě 6 mladých kakarik. 2 jsou žluté, 3 jsou zelené a jedno má zvláštní barvu. posílam slíbene fotografie. Zatím jsou vidět pera jen částečně, ale někdo, kdo tomu rozumí, mi určitě poví více už teď.
Na prvním obrázku jsou všechny najednou
druhé foto - ten pravý je stejný jako rodiče
napsal(a):
druhé foto - ten pravý je stejný jako rodiče
to je ten, u kterého to zbarvení je jiné
napsal(a):
to je ten, u kterého to zbarvení je jiné
pro porovnání letka toho zvláštně vybarveného
napsal(a):
pro porovnání letka toho zvláštně vybarveného
a to je letka mladého, který je stejný jako oba rodiče. Byla bych ráda kdyby jste mi někdo poradil, co to je za zbarvení. Všem předem moc děkuji a chovu zdar
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
a to je letka mladého, který je stejný jako oba rodiče. Byla bych ráda kdyby jste mi někdo poradil, co to je za zbarvení. Všem předem moc děkuji a chovu zdar
Milá Káčo,
máš v hnízdě kromě žlutého kakariki i jedno mládě skořicové a jedno strakaté. Mutace skořicová má dědičnost vázanou na pohlaví, tzn., že tvůj chovný sameček je štěpitelný do této barvy a odchovaný jedinec v barvě skořicové je samička. Strakaté mládě může být obojího pohlaví.
Zdraví A.D.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Milá Káčo,
máš v hnízdě kromě žlutého kakariki i jedno mládě skořicové a jedno strakaté. Mutace skořicová má dědičnost vázanou na pohlaví, tzn., že tvůj chovný sameček je štěpitelný do této barvy a odchovaný jedinec v barvě skořicové je samička. Strakaté mládě může být obojího pohlaví.
Zdraví A.D.
moc děkuji, hrozně mě to zajímá, ale připadá mi to všechno strašně složitý, tvoje odpověď byla jednoduchá a pro mě pochopitelná. Poradíš mi jestli je lepší si ji nechat do chovu, nebo prodat. A jestli prodat tak za kolik je tak přibližně výkupní cena skořicových. Když jí nechat do chovu jakou barvu k ní přikoupit. Vím, že to vypadá jak když to píše totální blbec, ale jinak než dobrýma radama se člověk nenaučí. A já se učit chci. Díky Katka