Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel

lutino
napsal(a):
Máš krásné papouchy, gratuluji. Chci se zeptat na to pletivo, které je na fotkách vidět. Pokud se nepletu, je to tzv. králíkářské, jak se ti osvědčilo u těchto větších druhů? Máš ho jen uvnitř nebo i na venkovních výletech? Díky.
To nejsou mí papoušci,ty jsou z výstavy v obci Mšec ,kterou jsem v sobotu navštívil.Ale máš pravdu,je to králíkářské pletivo a ten papoušek konžský ho pěkně devastoval.Ty arové a žakové by sním neměli problém.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mšec2007
Po shlédnutí této výstavy jsem měl dost rozporuplné pocity.Je to menší areál,velice pěkně provedená výzdoba,ale skladba papoušků byla o proti loňskému roku celkem slabší.Kvalita vystavovaných kusů byla slušná,ale celkový dojem kazil pohled na neobsazené voliéry se jmenovkami druhů,které provděpodobně nedal ten,kdo je slíbil.
Nejvíc mě naštvalo chování některých pořadatelů:mezi prodejními kusy bylo několik kříženců pravděpodobně r.pestré×r.žlutohlavé a když jsem se zeptal co to mám být,tak nikdo nechtěl povědět co to je,až jeden mi řekl "když nechceš koupit,tak vypadni" a byla to ta táž osoba,která tam loni prodávala křížence fišeráků a škraboškových.
Škoda,že si nechají místní takhle kazit reputaci.......