asharka
napsal(a):
Jakého papouška by jste doporučili začátečníkovi, který papušky nikdy nechoval, pro 16ti letou holčinu? Do bytu, napadá mně andulka, nebo takoví nějací. Nevíte kde se dají sehnat ty krásné šedé andulky? Promiňte za laické dotazy, papuškům vůbec nerozumím.
šedou andulku seženete i ve zverimexu. Andulky jsou lepší dvě!
Podle mě je mít ji samotnou focela tyrani
asharka
napsal(a):
Jakého papouška by jste doporučili začátečníkovi, který papušky nikdy nechoval, pro 16ti letou holčinu? Do bytu, napadá mně andulka, nebo takoví nějací. Nevíte kde se dají sehnat ty krásné šedé andulky? Promiňte za laické dotazy, papuškům vůbec nerozumím.
Taky jsem začínal s andulkama. A doporučuji jen jednoho a spíše samečka, lépe se naučí mluvit. Co se týče počtu záleží na tobě na kolik se tomu chceš věnovat, ale jako mazlíček stačí jeden, pokud si budeš kupovat psa tak taky nekupuješ hned dva. Senegalce co ti dopuručují na nemoderce taky dobrý nápad, záleží na fin. možnostech co máš. Nevím odkud jsi, ale šedou andulku seženeš i na některých chovatelských burzách nebo výstavách. Případně si zadej inzerát a navštiv chovatele který ti rád pomůže.
Radek
asharka
napsal(a):
pokud máte párek andulek množit se nebudou, k tomu potřebují budku