Dokážete typnout pohlaví?Jedná se o 10ti měsíčního představitele GULIELMI.Díky za reakce.
cone
napsal(a):
Dokážete typnout pohlaví?Jedná se o 10ti měsíčního představitele GULIELMI.Díky za reakce.
Ještě celkový pohled
z jarda
napsal(a):
Zdravím, já bych také typoval na samičku,ale rozhodně bych dal dělat DNA! Není to stresujíci ani drahé a máte hlavně klid!
Jinak je to pěkný kus. Zappe
Díky za názor pane Zappe, já mám gul. prozatím jen jednu a srovnávám to pouze s určenými fantiensis, kterých mám více párů, ale to jsou jiní ptáci.Fantíci mají relativně k velikosti své hlavy větší zobáky.
usak
napsal(a):
1.1 podruhé
Samice má na čele červenou skvrnu, takže samec je ten na okraji dvířek. Pohlaví je určeno DNA a samice je dokonce váhově těžší než samec 0.1 nad 300g a 1.0 něco málo pod 300g. Podle fotek je velice těžké určit pohlaví u tohoto druhu . Jelikož existuje (nevím jak bych to řek) více variant této formy . A že není gulielmi jako gulielmi určitě víte.Sám jsem je sháněl skoro dva roky, než se mi podařilo koupit tyto dva kusy.
usak
napsal(a):
Samice má na čele červenou skvrnu, takže samec je ten na okraji dvířek. Pohlaví je určeno DNA a samice je dokonce váhově těžší než samec 0.1 nad 300g a 1.0 něco málo pod 300g. Podle fotek je velice těžké určit pohlaví u tohoto druhu . Jelikož existuje (nevím jak bych to řek) více variant této formy . A že není gulielmi jako gulielmi určitě víte.Sám jsem je sháněl skoro dva roky, než se mi podařilo koupit tyto dva kusy.
Romane zdravím a také děkuji za projevený názor a za pěkné fotky.Podle té první je jasně patrno, kdo je kdo, ten široký kořen zobáku u samce se nedá přehlédnout.Opravdu krásné kusy.Tipuji tak něco přes rok staří?Samice je pořádný kus.
cone
napsal(a):
Romane zdravím a také děkuji za projevený názor a za pěkné fotky.Podle té první je jasně patrno, kdo je kdo, ten široký kořen zobáku u samce se nedá přehlédnout.Opravdu krásné kusy.Tipuji tak něco přes rok staří?Samice je pořádný kus.
No to stáří si tipl přesně ,jen s malou odchylkou .To je jejich aktuální věk ted ,ale na fotkách má samec ,kterého jsem právě koupil 3-4 měsíce a samice se líhla květen črven 06, na fotkách jsou tedy ptáci zhruba stejného stáří jako ten tvůj.
Na fotce 2,0 p.Musil
usak
napsal(a):
No to stáří si tipl přesně ,jen s malou odchylkou .To je jejich aktuální věk ted ,ale na fotkách má samec ,kterého jsem právě koupil 3-4 měsíce a samice se líhla květen črven 06, na fotkách jsou tedy ptáci zhruba stejného stáří jako ten tvůj.
Na fotce 2,0 p.Musil
1,0 p.Táčner
usak
napsal(a):
takhle by měli jednou vypadat
1,0 p. Halfar a předchozí pár p.Blahut
usak
napsal(a):
1,0 p. Halfar a předchozí pár p.Blahut
Pro Romana, omlouvám se, už jsem v obraze, ten pár se mi zdál povědomý, už podle barvy Tvého samce.Tu samici od p. Bikela vlastníš?Je zajímavá.
Toto je můj samec fantík, v neděli by měli lézt další mladí z vajec.Je to dovoz r.2003 od fy. BAVEKO, koupil jsem u nich celý PÁR a maximální spokojenost.
cone
napsal(a):
Pro Romana, omlouvám se, už jsem v obraze, ten pár se mi zdál povědomý, už podle barvy Tvého samce.Tu samici od p. Bikela vlastníš?Je zajímavá.
Toto je můj samec fantík, v neděli by měli lézt další mladí z vajec.Je to dovoz r.2003 od fy. BAVEKO, koupil jsem u nich celý PÁR a maximální spokojenost.
samec dva roky
sula
napsal(a):
samec dva roky
ten samy ptak o rok pozdeji,mam z nej hodne velkou radost:-)jen se podivejte na ten luxver(sklenena cihla o rozmeru 20*20cm)jak je proti nemu mala:-)
sula
napsal(a):
zatim nee,ale cosi mam zamluvene tak se uvidi,koupim i vasi,nechcete ji prodat??
Prodat ji nechci, mám domluvené samce za mladé fantiensis,teď se cena nějak srovnala a jeví se větší problém sehnat fantiky.Koupil jsem před pár měsíci ještě jeden odchytový pár fant. celkem bez chyby. Zdravím
cone
napsal(a):
Prodat ji nechci, mám domluvené samce za mladé fantiensis,teď se cena nějak srovnala a jeví se větší problém sehnat fantiky.Koupil jsem před pár měsíci ještě jeden odchytový pár fant. celkem bez chyby. Zdravím
Tu samici jsem měl možnost koupit ještě před tím než jsem koupil ty dva , ale byli to ti menší g.g. . Měl jsem celý pár takový a starší ,ale nešli k sobě a jelikož se nedali vyměnit a měl jsem možnost koupit mladé .Tak jsem je prodal a koupil ty mladé.
cone
napsal(a):
to je nesmysl,kvalitni mladata gulielmi gulielmi se neda sehnat pod 16 a gulielmi fantiensis jsem ted mohl v klidu koupit po 25par i s endoskopii v cene (u tri chovatelu)srovnat cenove tyto dve subspecie ani nahodou..nic ve zlem..
sula
napsal(a):
to je nesmysl,kvalitni mladata gulielmi gulielmi se neda sehnat pod 16 a gulielmi fantiensis jsem ted mohl v klidu koupit po 25par i s endoskopii v cene (u tri chovatelu)srovnat cenove tyto dve subspecie ani nahodou..nic ve zlem..
Mi chybí samec a nabídky mám na samce.U samic gul. je situace trochu jiná, i když na jak dlouho?Ve Zwolle byli fantíci dražší.Jistě se dá u nás pár starších fant. koupit pod 30 a gul. silně nad 30, s tím souhlasím.U mě by probíhala výměna samice F.za samce G. Zdravím Šiška
Jelikož poslední příspěvek se již nevztahuje k zadanému tématu, velice rád bych poděkoval všem přispívajícím, zvláště p. Víchovi a Šulovi za poskytnuté kvalitní fotografie pap. konžských a rád bych toto téma ukončil. Zadvatel. Zdravím Cone