Fota a povídání o andulkách

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

30.11.2007 13:01
zvířátková

Když teda musí být extra téma .

zvířátková

30.11.2007 13:07
zvířátková

zvířátková napsal(a):

zvířátková

30.11.2007 13:08
7.12.2007 12:37

zvířátková napsal(a):

Ježiš to je bombová fotka!!
Pepa je ze zverimexu, ale veterinář ho tenkrát pochvaloval, že je to taky pěkný kousek a že jsem si dobře vybrala. Jestli budu ještě někdy kupovat andulku, tak spíš od chovatele. Tenkrát jsem byla vlastně ještě děcko, desetileté To je hrozný, že už je to taková doba.
Nu ten poslední veterinář říkal, že na svůj věk vypadá Pepa velice slušně, jen by mohl trochu přibrat (vždycky když je mu špatně, tak nežere). Teď je docela napapaný, jak je mu líp tak mi přijde, že jí až moc a má aji velká hoviška

13.12.2007 18:11

zvířátková napsal(a):

Muj milacek

15.12.2007 21:45

zboza3aj napsal(a):
Muj milacek

rád tydlyfonuje?

Já dneska náhodou ve zverimexu koukala na andulky a jeden se tam naparoval a byl Pepovi hrozně povahově podobnej :D Ale některé ty andulky mi už připadly dost staré :-/

16.12.2007 16:41

zuzule napsal(a):
rád tydlyfonuje?

Já dneska náhodou ve zverimexu koukala na andulky a jeden se tam naparoval a byl Pepovi hrozně povahově podobnej :D Ale některé ty andulky mi už připadly dost staré :-/

JJ, do telefonu je blazen jak neco sviti, tak to je jeho..

17.12.2007 17:09

zvířátková napsal(a):

To jsou moje příšerky.

17.12.2007 17:11

canis lupus napsal(a):
To jsou moje příšerky.

a ještě ta poslední

17.12.2007 17:25

canis lupus napsal(a):
a ještě ta poslední

Krasna ctyrka Muzu se zeptat, v jak velke kleci je mate? Chtela bych k memu milackovi jeste minimalne jednu andulku a mela jsem strach, aby se vesly do te jedne, ale jelikoz ten muj je permanentne venku a v kleci stejne obyva jen jedno "patro", bude to asi bohate stacit..

18.12.2007 13:37

zboza3aj napsal(a):
Krasna ctyrka Muzu se zeptat, v jak velke kleci je mate? Chtela bych k memu milackovi jeste minimalne jednu andulku a mela jsem strach, aby se vesly do te jedne, ale jelikoz ten muj je permanentne venku a v kleci stejne obyva jen jedno "patro", bude to asi bohate stacit..

Diky.. Klec mají malou, zrovna sháním větší...Je asi 70/ 40/ 40- na výšku. Původně tam měly být jen dvě andulky, ale nějak se to rozrostlo o dvě nechtěné, a toho žlutého jsem pak dodala, aby se holky o jednoho samečka nehádaly. Ale když jim otevřu dvířka, tak stejně nechtějí většinou ven, takže jim to asi tak moc nevadí.

18.12.2007 14:07

canis lupus napsal(a):
Diky.. Klec mají malou, zrovna sháním větší...Je asi 70/ 40/ 40- na výšku. Původně tam měly být jen dvě andulky, ale nějak se to rozrostlo o dvě nechtěné, a toho žlutého jsem pak dodala, aby se holky o jednoho samečka nehádaly. Ale když jim otevřu dvířka, tak stejně nechtějí většinou ven, takže jim to asi tak moc nevadí.

To musi byt docela srumec, kdyz jsou vsichni 4 venku co:) Jejda, to bych taky chtela A jak to delate, aby se Vam nemnozili ciselnou radou?

19.12.2007 11:59

zboza3aj napsal(a):
To musi byt docela srumec, kdyz jsou vsichni 4 venku co:) Jejda, to bych taky chtela A jak to delate, aby se Vam nemnozili ciselnou radou?

Andulky nezahnízdi, když nemají budku. Kromě toho, ten žluťák je ještě mláďě.

19.12.2007 13:06

canis lupus napsal(a):
Andulky nezahnízdi, když nemají budku. Kromě toho, ten žluťák je ještě mláďě.

JJ, to vim, ale nejsou pak zbytecne nervozni? Mela bychobavy z toho, ze je v nich holt ten pud a kdyz se munevyjde vstric, tak muzou byt prave docela nervozni..

zvířátková

20.12.2007 12:22
zvířátková

zboza3aj napsal(a):
JJ, to vim, ale nejsou pak zbytecne nervozni? Mela bychobavy z toho, ze je v nich holt ten pud a kdyz se munevyjde vstric, tak muzou byt prave docela nervozni..

Jsem chvíli nekoukala a tak pěkně se to tu rozjelo, to mám radost

Přesně, bez budky nehnízdí a nervózní rozhodně nejsou. Mám doma andulky dobrých 20 let a vždycky to bylo bez problémů.

zvířátková

20.12.2007 12:25
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jsem chvíli nekoukala a tak pěkně se to tu rozjelo, to mám radost

Přesně, bez budky nehnízdí a nervózní rozhodně nejsou. Mám doma andulky dobrých 20 let a vždycky to bylo bez problémů.

Jinak máte krásné andulky, tiše závidím mít čtyři najednou. Taky to mám v úmyslu, ale říkám si, že bychom se doma neslyšeli vůbec . Ty dva řvou od svítání do zhasnutí světla před spánkem...

zvířátková

20.12.2007 12:33
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jinak máte krásné andulky, tiše závidím mít čtyři najednou. Taky to mám v úmyslu, ale říkám si, že bychom se doma neslyšeli vůbec . Ty dva řvou od svítání do zhasnutí světla před spánkem...

Tady se jako fotí beze mě, jo? To si děláte srandu, ne?

zvířátková

20.12.2007 12:33
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tady se jako fotí beze mě, jo? To si děláte srandu, ne?

Kubíček

zvířátková

20.12.2007 12:34
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Kubíček

a Žofinka

23.12.2007 19:43

zvířátková napsal(a):

Diky za pochvalu, však já jsem si je pořídila, aby to tu ozvučili... Ostatní zvěř je většinou zticha.
Hezké svátky všem.

25.12.2007 18:41

canis lupus napsal(a):
Diky za pochvalu, však já jsem si je pořídila, aby to tu ozvučili... Ostatní zvěř je většinou zticha.
Hezké svátky všem.

To musí být decibely

25.12.2007 18:42

zviratkova napsal(a):
To musí být decibely

Přidejte reakci

Přidat smajlík