Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2007 16:47

dobry den chci chovat papouška patagonske a potřeboval by jsem jestli tahle ty krasavce můžu chovat celoročně venku a jestli by jste sem mohli dat i fotka diky za odpovědi

9.12.2007 12:08

patriki napsal(a):
dobry den chci chovat papouška patagonske a potřeboval by jsem jestli tahle ty krasavce můžu chovat celoročně venku a jestli by jste sem mohli dat i fotka diky za odpovědi

Ahoj,taky bych se chtěla připojit s otázkou ohledně tohoto krasavce.Jsou opravdu tak hrozně uřvaní?Je to tak hrozný?

9.12.2007 14:08

patriki napsal(a):

Papoušci patagonští patří mezi nejodolnější papoušky vůči naší zimě.Samozřejmě je potřeba papouškům poskytnout suché zástřeší bez průvanu.

9.12.2007 17:17

patriki napsal(a):

Přeju dobrý den všem,
patagonce můžete chovat celý rok venku, ono i totiž v jejich domovině se s nimi počasí vůbec nemazlí. Fotka je ze ZOO Ohrada, kde je chovají v celoroční voliéře bez možnosti záletu. Ptáci tam jsou chováni s mníšky šedými a hnízdí v umělé skále. Patagonce jsem měl, ale museli z domu kvůli řevu. Ale jinak jsou to vděční chovanci.Zdraví Milda

9.12.2007 20:11

mildaii napsal(a):
Přeju dobrý den všem,
patagonce můžete chovat celý rok venku, ono i totiž v jejich domovině se s nimi počasí vůbec nemazlí. Fotka je ze ZOO Ohrada, kde je chovají v celoroční voliéře bez možnosti záletu. Ptáci tam jsou chováni s mníšky šedými a hnízdí v umělé skále. Patagonce jsem měl, ale museli z domu kvůli řevu. Ale jinak jsou to vděční chovanci.Zdraví Milda

taky přiložim

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.12.2007 20:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

mildaii napsal(a):
Přeju dobrý den všem,

Pár s letošním mládětem

Přidejte reakci

Přidat smajlík