tobino
napsal(a):
Zdravim všechny, mám v plánu postavit voliery- vnitřní ubikace+výlet.Můžete mi sem dát nějaké fotky pro inspiraci? Jde mi hlavně o tu vnitřní zděnou část, jestli jste to stavěli jen z ytongů(rozměry?) nebo jinak? Jak základy, atd. Díky moc, přeju hodně štěstí do jara... zdraví Tobino
Zdravím.Material cetris+ jekl.Střecha dřevoštěpková deska a na ni modifikovaný pás s posypem z barevné břidlice.A polykarbonat.
kikin
napsal(a):
Zdravím.Material cetris+ jekl.Střecha dřevoštěpková deska a na ni modifikovaný pás s posypem z barevné břidlice.A polykarbonat.
Další foto.Jsou to vlastně celoroční voliery.
kikin
napsal(a):
Další foto.Jsou to vlastně celoroční voliery.
Další pohled.
kikin
napsal(a):
Další.
Ještě material:dřevo,trubky,pletivo,podlaha vyspádovaná,betonová.Nátěr Eternal.
cone
napsal(a):
Viktore zdravím, dobrá inspirace, předpokládám, že budou v zimě nevytápěné. Co tam bude létat? Cone
Zdravím Cone,už tam létá i odchovává.Na prave straně byla stará část,ta se rozebrala zůstala holá konstrukce z trubek,no a pak se kopalo,kopalo a srovnávalo a pak se udělal základ i na levé straně a celé se to spojilo v jednu takovou halu.Na levé straně jsou voliéry délky 3,40m,vyšky 2,40m a šířky 1,20m.Jsou tam Aratingové.Na prave straně jsou voliery delka 4 m,vyška 2,60m,šířka od 1,40m-1,80m.Tam jsou ted různí papoušci,ti kteří mohou byt přes zimu venku.Strop je zakryt polykarbonátem.Zdravím Čestmíra.
kikin
napsal(a):
Zdravím Cone,už tam létá i odchovává.Na prave straně byla stará část,ta se rozebrala zůstala holá konstrukce z trubek,no a pak se kopalo,kopalo a srovnávalo a pak se udělal základ i na levé straně a celé se to spojilo v jednu takovou halu.Na levé straně jsou voliéry délky 3,40m,vyšky 2,40m a šířky 1,20m.Jsou tam Aratingové.Na prave straně jsou voliery delka 4 m,vyška 2,60m,šířka od 1,40m-1,80m.Tam jsou ted různí papoušci,ti kteří mohou byt přes zimu venku.Strop je zakryt polykarbonátem.Zdravím Čestmíra.
Zajímavý. At´se daří. T.