Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2008 16:01

fra napsal(a):
Samice se škube.

Křídlo samice.

5.3.2008 16:03

fra napsal(a):
Křídlo samice.

Ještě jedna.

5.3.2008 21:21

fra napsal(a):
Samec

Možná ano. Vyfoťte prosím spodní strany křídel u samce i samice. Dík. Petr Heřmanský

13.3.2008 12:59

hermansky napsal(a):
Možná ano. Vyfoťte prosím spodní strany křídel u samce i samice. Dík. Petr Heřmanský

Omlouvám se pane Heřmanský.Dříve to nešlo.Předem dekuji Benda.0.1

13.3.2008 13:01

fra napsal(a):

1,0

13.3.2008 16:56

fra napsal(a):
.

Předpokládám, že se jedná o mladé ptáky, ale na mutaci bych to netipoval. Těžko soudit chtělo by to znát rodiče.

13.3.2008 18:34

stepanraska napsal(a):
Předpokládám, že se jedná o mladé ptáky, ale na mutaci bych to netipoval. Těžko soudit chtělo by to znát rodiče.

To opravdu nevím.0,1 je 2 letá a1,0 je 3letý.Samce jsem koupil loni a už tak vypadal.Samici o rok dříve ,rodiče 1,0 žlutý 0,1 modrá štěpitelná na a to nevím.

13.3.2008 19:25

fra napsal(a):
.

Zmátlo mě to zelené zbarvení. Každopádně kdyby byla samice modrá tak pták štěpí na žlutou a modrou. Ovšem jestli samice štěpí na nějakou barvu tak mladí budou kromě žluté štěpit i na další barvy.

13.3.2008 19:45

stepanraska napsal(a):
Zmátlo mě to zelené zbarvení. Každopádně kdyby byla samice modrá tak pták štěpí na žlutou a modrou. Ovšem jestli samice štěpí na nějakou barvu tak mladí budou kromě žluté štěpit i na další barvy.

Děkuji,nechám se překvapit.

14.3.2008 11:44

fra napsal(a):

Dobrý den,
myslím si, že se o mutaci jedná. Je potřeba zjistit, jestli se jedná o recesivní nebo na pohlaví vázanou odchylku. Samce bych přepářil se standardní samicí a uvidíme. Podobně zbarvené ptáky jsem viděl pod názvem opalín. PH

14.3.2008 17:37

hermansky napsal(a):
Dobrý den,
myslím si, že se o mutaci jedná. Je potřeba zjistit, jestli se jedná o recesivní nebo na pohlaví vázanou odchylku. Samce bych přepářil se standardní samicí a uvidíme. Podobně zbarvené ptáky jsem viděl pod názvem opalín. PH

Pod názvem opalin jsem našel tohoto ptáka na holandských stránkách,pokud je to pravda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík