Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2008 18:02

Jen tak mě napadlo,proč všechny burzy začínají dřív než ranní směna v práci?
Copak by se nedalo začít třeba v osm?Kam všichni spěchají,vždyť je to o tom, aby se lidi stejných zájmů sešli ,vyměnili informace ,prodali, koupili.Tak mi to někdo objasněte.Díky L.

21.3.2008 00:35

lubka napsal(a):
Jen tak mě napadlo,proč všechny burzy začínají dřív než ranní směna v práci?
Copak by se nedalo začít třeba v osm?Kam všichni spěchají,vždyť je to o tom, aby se lidi stejných zájmů sešli ,vyměnili informace ,prodali, koupili.Tak mi to někdo objasněte.Díky L.

Pokusím se o stručné objasnění a položím otázku. Myslíte si, že víc hub najde houbař který si ráno přivstane, nebo ten který jde do lesa jako poslední?
Zdraví Zdeněk
PS: pokud je Vám to stručně málo, zadejte do vyhledavače na nemoderce "Proč tak brzy?"

21.3.2008 14:41

lesk napsal(a):
Pokusím se o stručné objasnění a položím otázku. Myslíte si, že víc hub najde houbař který si ráno přivstane, nebo ten který jde do lesa jako poslední?
Zdraví Zdeněk
PS: pokud je Vám to stručně málo, zadejte do vyhledavače na nemoderce "Proč tak brzy?"

tak jsem to prošel a přijde mi že je to o zažitým českým myšlením(rychle do fronty než dojdou banány) a o tom že to tak vyhovuje výkupčím.To je můj pohled návštěvníka ne pořadatele.L.

22.3.2008 20:59

lubka napsal(a):
tak jsem to prošel a přijde mi že je to o zažitým českým myšlením(rychle do fronty než dojdou banány) a o tom že to tak vyhovuje výkupčím.To je můj pohled návštěvníka ne pořadatele.L.

Proč Vás to rozčiluje? Třeba jednou přijde čas, kdy bude většina chovatelů Vašich názorů a burzy pak budou zákonitě začínat později. Zatím jste ovšem v menšině a pořadatelé rozumně vycházejí vstříct většině.

22.3.2008 21:01

rosta napsal(a):
Proč Vás to rozčiluje? Třeba jednou přijde čas, kdy bude většina chovatelů Vašich názorů a burzy pak budou zákonitě začínat později. Zatím jste ovšem v menšině a pořadatelé rozumně vycházejí vstříct většině.

Pardon - vstříc.

23.3.2008 19:08

lesk napsal(a):
Zdraví Zdeněk

Tento argument jsem asi nepochopil, les je jak známo otevřený stále, takže do něho lze jíti za rozbřesku, zatímco otevření areálu určují pořadatelé. Já to mám relativně blízko, ale lituji ty, kteří jedou přez celou republiku a aby něco sehnaly, vstávají ve 3 hodiny ráno. Myslím, že kdyby se začalo v 7.30 nebo v 8.00 nikomu by se nic nestalo Jirka

23.3.2008 21:41

georg napsal(a):
Tento argument jsem asi nepochopil, les je jak známo otevřený stále, takže do něho lze jíti za rozbřesku, zatímco otevření areálu určují pořadatelé. Já to mám relativně blízko, ale lituji ty, kteří jedou přez celou republiku a aby něco sehnaly, vstávají ve 3 hodiny ráno. Myslím, že kdyby se začalo v 7.30 nebo v 8.00 nikomu by se nic nestalo Jirka

Praxe je, že ve Vámi navrhované době začátků již návštěvnost kulminuje a po 8. hodině začíná pomalu opadat. Není v zájmu nás pořadatelů burzy nějak předčasně, nebo dokonce násilně ukončovat . Věřte že je tomu právě naopak. Přestože burzy mají být oficiálně otevřeny mnohem déle, je velmi častým jevem, že se po 9. h již ani nevyplatí vybírat vstupné. Později dorazivší návštěvníky (je jich minimum) pouštíme zadarmo, protože je prakticky již po burze. Bylo by nám trapné chtít vstupné do sálu, kde to již zeje prázdnotou!!! Takže v pořadatelích to není - je to pouze ve Vás návštěvnících!!!
Litovat ty, kteří jezdí z větší dálky vážně nemusíte (i já vyrážím s kolegy již ve 2 h. ráno). Vyhovuje to tak lépe nám i ptactvu které vezeme, protože se tak dostaneme dřív na místo určení.
Zdraví Zdeněk
PS: výkupci na parkovištích stejně žádné pozdější začátky burz nebudou respektovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík