jakubg
napsal(a):
Vkládejte sem fotky svých papoušků konžských, nebo chovatelského zařízení pro ně.
P.g. fantiensis - pár
cone
napsal(a):
P.g. fantiensis - další pár
P.g.gulielmi a 2 p.g. fantiensis všichni 15 měsíců věku
jakubg
napsal(a):
Dobrý den pane Šiška,chci se Vás zeptat kolik stojí nepříbuzný pár a jaká je hlučnost těchto papoušků.
Dobrý den, hlučnost těchto papoušků je opravdu únosná, moji spíše pískají, dle mého je to jeden z tišších větších ptáků, ale asi se najdou i výjimky. Pár P.g.fantiensis se můžete vejít do 30tis, gulielmi kolem těch zmiňovaných 30.
cone
napsal(a):
Dobrý den, hlučnost těchto papoušků je opravdu únosná, moji spíše pískají, dle mého je to jeden z tišších větších ptáků, ale asi se najdou i výjimky. Pár P.g.fantiensis se můžete vejít do 30tis, gulielmi kolem těch zmiňovaných 30.
Je ta hlučnost srovnatelná s papoušky co chovám(papoušek kralovský,červenokřídlý,alexandří rudohlaví)
pecko
napsal(a):
Dobrý den,jak je prosím Vás starý papoušek z první fotografie, který sedí na levé straně bidla? Ten papoušek, jako fantiensis se mi vůbec nezdá. Spíš mi připadá, jako kříženec. Nashledanou, Pecko.
Dobrý den pane Pecko, je již dospělý, dovoz od p. Šimona. Také mám takové podezření.Zaráží mě jen ten horní zobá - téměř bílý.
cone
napsal(a):
Dobrý den pane Pecko, je již dospělý, dovoz od p. Šimona. Také mám takové podezření.Zaráží mě jen ten horní zobá - téměř bílý.
Dobrý den, rád bych se tímto zeptal chovatelů papoušků konžských (gulielmi), jestli nevíte o nějakých samicích na prodej. Známý má 4 samce a shání k nim samičky. Pokud máte nějaké na prodej nebo o někom víte, budu rád, když mi napíšete na email. Děkuji Jiří Beneš