loskutakruda
napsal(a):
Prosím vkládejte zde foto různých držáku na ovoce, pro inspiraci. Děkuji.
Dobrý den pane Rudo, osvědčil se mi jeden univerzální držák, který používám, jak na jablka, tak na pomeranč a také na okurku. Jakmile jej nafotím, tak tu fotky ihned vložím.
Také si lámu hlavu tím, jak uchycení ovoce vyřešit, takže se prosím pochlubte a vložte fota svých nápadů.
gazd
napsal(a):
Dobrý den pane Rudo, osvědčil se mi jeden univerzální držák, který používám, jak na jablka, tak na pomeranč a také na okurku. Jakmile jej nafotím, tak tu fotky ihned vložím.
Také si lámu hlavu tím, jak uchycení ovoce vyřešit, takže se prosím pochlubte a vložte fota svých nápadů.
1. - univerzál na pomeranč.
gazd
napsal(a):
Tento držák má jeden zápor a to ten, že při delším používání pocituji bolest ruky, takže jistě chápete, že se také zajímám o jiné řešení, pro uchycení ovoce. Příjemný den. G.Z.
Používám na ovoce a zeleninu nerezovou špejli, je očkem zachycená za pletivo, pokud se některé páry naučí špejli zhazovat, použíji šroubovací kroužek na klíče, kterým očko špejle upevním na pletivo.
gazd
napsal(a):
Velice jednoduché a praktické. Děkuji. G.Z.
V jednoduchosti je genialita.Na místo hřebíku je zde použit umělohmotný zub do hrábí na seno.Vyvrtá se díra, ze spodu natluče zub.Napíchne se ovoce ..... a je to!Mám teď klidnější spaní, sice to nevylučuje riziko zranění chovaných ptáků, ale alespoň minimalizuje.Přeji chovu zdar!
pavelpucholt
napsal(a):
V jednoduchosti je genialita.Na místo hřebíku je zde použit umělohmotný zub do hrábí na seno.Vyvrtá se díra, ze spodu natluče zub.Napíchne se ovoce ..... a je to!Mám teď klidnější spaní, sice to nevylučuje riziko zranění chovaných ptáků, ale alespoň minimalizuje.Přeji chovu zdar!
A ještě detail Pucholtova držáku na ovoce .....